Publisert den

Kredittlån – Lån uten Sikkerhet

kredittlån med kredittkort image

Kredittlån – Lån uten Sikkerhet
4.5 (90%) 12 votes

Kredittlån

Det er altfor enkelt å bli fanget av den økonomiske forpliktelsen som kredittlån innebærer, og et stadig økende antall individer befinner seg i denne situasjonen. Sannheten er at når du står der med mange kredittkort å betale på, føler du deg alene og forlatt i denne verden, og hjelp er vanskelig å få.

Fortvil ikke! Vi skal vise deg hvordan du kommer tilbake på rett spor. Hjelpen er underveis!

Det finnes mange forskjellige måter å løse ulike problemer på. Vi skal se på den varianten som heter konsolidering av kreditlån. Dette betyr i praksis at en bank betaler ut dine utestående kredittkortlån, og samler alt under ett og samme rentetak, slik at du får ett lån å forholde deg til, som også har vesentlig bedre betingelser. Hele poenget er at du klarer å betjene gjelden din, og det gjør man ikke hvis man ikke klarer å betale avdragene. Dette er hverken du eller banken tjent med.

Kredittlån på dagen:

De fleste bankene bruker noen dager på å innvilge din søknad. Så vi gir ingen garanti for hvor raskt det vil gå. Dette er heller ikke lov å si noe om. Men det vi kan si er at det tar ikke ukesvis.

Kreditt lån uten sikkerhet / låne penger uten sikkerhet

Det er to typer gjeld konsolideringslån; sikret og usikret. Usikrede lån betraktes som mer gunstige da du ikke trenger å stille noen form forsikkerhet for å låne penger. Den andre er med sikkerhet. Som regel i bolig eller andre ting av stor verdi. Dette er vanskelig for de aller fleste, og derfor fokuserer vi her på den metoden som ikke krever sikkerhet.

Det er ikke gunstig for noen å havne i den beryktede «luksusfella», der man blir overøst med lånetilbud fra alle og enhver, og alt med kredittverdigheten er iorden vil man kunne belåne seg mer og mer med stadig nye kredittkort og kredittkjøp. Dine kontraktsforhold med bankene som utsteder kredittkortene gjør at du må betale i forhold til avtalen du har, selvfølgelig.

Men kreditor bryr seg lite om at du har påtatt deg for mye månedlige låneavdrag i forhold til hva du klarer å betjene. Det er ditt problem ene og alene. Og har du ikke kapitaldekning nok til å dekke avdragene og samtidig ha nok å leve for, så kommer du fort i økonomisk uføre.

Det å gjøre kjøp på kreditt og få en månedlig avbetaling trenger ikke være noe negativt, men vi antar at du har sett at det kan bli problematisk siden du har søkt i Google, og havnet på denne nettsiden for å finne hjelp. Du ser kanskje at du har for stiv rente, og for høye avdrag til at det er levelig med?! Vel nå skal vi over til det som faktisk du er ute etter, nemlig en løsning på problemet.

Kredittgjeld hjelp i Norge:

Aros Finans er en finansiell tjeneste som du søker om refinansiering gjennom, og så fremmer de din søknad til opptil 17 forskjellige banker. Du velger da det tilbudet du liker best. Og dette betyr at du kan få et nytt kreditt låm med lav rente, og samlet alt under ett lån, og ikke ørten forskjellige. Du kan lese mer om og søke på Aros Finans sin hjemmeside. (Annonse) Låneeksempel:
Eff.rente 15,8%, 65.000 kr over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr

Kreditt lån kalkulator:

Ved å bruke tjenesten nevnt ovenfor trenger du ikke tenke på kredittlån kalkulator, da du får tilsendt bankenes beste tilbud, og som sagt så velger du og vraker dem du ikke liker. Enkelt, trygt og rimelig.

Fordeler med Aros Finans kredittlån:

> Lån opptil 500,000.
> Søker opptil 17 banker samtidig.
> Tjenesten er 100% gratis å benytte.
> Få best mulige tilbud i en og samme søknad.
> Ingen skjulte avgifter.

Ulemper med Aros Finans kredittlån:

> Relativt høyt inntektskrav på 200,000 kr brutto / år.

Krav til søker:

> Minimumsalder 20 år.
> Fast folkeregisteradresse i Norge.
> Jobb status: Fast inntekt fra jobb (min. 200.000 i årsinntekt), trygd eller pensjon.
> Ingen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker.
> Statsborgerskap: Norsk, og skal ha bodd i Norge og hatt fast inntekt de siste tre år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *