Billig Varmepumpe – En Genial Tjeneste På Nett

billig varmepumpe bilde

Billig Varmepumpe – Er det prisen som skal avgjøre ditt valg?

billig varmepumpe banner

Hvis du tenker på å investere i en varmepumpe, men ikke vet hvilken type du burde velge, hvilket merke eller hvor mye de koster, har du kommet til riktig sted. Her er nemlig noen ting du kanskje vil vite. Enten du vil bruke den til oppvarming eller kjøling, eller begge deler vil du selvfølgelig ha den beste varmepumpen og klimaanlegget til best mulig pris, ikke sant?!

Du kan spare mye penger hvis du velger en oppvarmings og aircondition pumpe, ved at du bruker mye mindre strøm. Varmepumper finnes i alle størrelser, og de minste luft til luft modellene koster fra noen få tusenlapper, til store kraftige pumper som koster flere titalls tusen. Hva som er riktig for deg og din bolig er opp til deg. Men det kan være en ide å spørre fagfolk i forkant.

De forskjellige typene varmepumper:

Det finnes to generelle typer, nemlig luft til luft, og jordkilde varmepumper.

Jordkildepumper:

Jordkildepumper krever legging av rør under bakken og er mye dyrere enn luftkilde. Her må du se for deg at du fort må ut med 100,000 kr bare for å borre ned til jordvarmen, da man skal grave ganske dypt. Så kommer selve utstyret som heller ikke er gratis. Og så kan også være fremtidige vedlikeholdskostnader, så ha dette i bakhodet.

Luft til Luft:

Luft til luft varmepumper er det enkleste og det de aller fleste velger, da kostnaden er betydelig lavere, og de gir også veldig god varme og bruker forholdsvis lite strøm i forhold til det du får ut av varmeeffekt. Har du et hus på under 100 Kvm boareal holder det godt med en pumpe på 4 – 6 KW effekt. Har du et stort hus må du beregne å måtte opp en størrelse eller to.

Varmepumper i Norge:

Varmepumper som kjøpes i Norge bør være såkalte «Nordisk Modell», slik at de er tilpasset vårt klima. Ofte har vi sterk kulde, og da skal pumpa være stabil ned helst i underkant av 15 minusgrader. Og så tåler de nordiske modellene mer ustabilt klima med veksling mellom mildvær og frost. Jeg vet av erfaring at noen av de første modellene som kom på markedet i Norge, var konstruert på en slik måte at kompressoren på utedelen ofte ble stående i vann, da den ikke var forhøyd inne i kassen, slik at det ble et vannbad når været var vått, og dette førte til rust, som til slutt tok knekken på den. Dette har de fleste nordiske modellene ungått i de senere år.

Varmekapasitet:

Det man være helt sikker på når man skal velge ut en varmepumpe er at man har nok av det man ønsker av varmeeffekt, og nok kjøling hvis man skal stille inn på komfortkjøling ved varme sommerdager. Så velger du en pumpe som ikke er kraftig nok vil du bare bli skuffet. Husk at en varmepumpe gjerne skal vare 10 – 15 år, så dette er en langsiktig investering.

Hvis kostnadene er viktigere for deg enn perfekt oppvarming eller kjølingskapasitet, så se på mindre modeller. Hvis du bare har et lite område som skal varmes opp eller kjøles ned, er disse modellene klart gunstigere for lommeboka di.

Billig Varmepumpe Ferdig Montert:

Det finnes en gratis tjeneste på nett som heter BesteVarmepumpe, som henter inn uforpliktende tilbud på varmepumper for deg, slik at du enkelt og greit bare velger deg ut det tilbudet du liker best. Du velger bare hvilken type bolig du bor i, legger inn kontaktinformasjonen, og så mottar du gratis tilbud rett på epost innboksen din. Da kan du rett og slett få billig varmepumpe inkl montering.

Fordeler med tjenesten:

Få uforpliktende tilbud gratis tilsendt.
> Kun seriøse leverandører.
> Markedsledende produkter og merker.
> 4 typer varmepumper
> Økt komfort i din bolig
> Øk verdien på din bolig
> Mulighet for 10,000 i økonomisk støtte fra Enova (ved fjerning av oljekamin og tank ved installasjon av varmepumpe).

Ulemper med tjenesten:

> Ingen som vi så langt kan se.

Konklusjon:

Er du usikker på hva du skal velge av varmepumper, vil denne tjenesten levert av BesteVarmepumpe gi deg faglige råd og gode tilbud, slik at du kan være trygg på at du velger riktig.

billig varmepumpe banner