Publisert den

Kredittkort med Lav / Uten Inntekt

kredittkort lav inntekt bilde

Kredittkort lav inntekt

Hva skal til for at du som har lav eller ingen inntekt kan få et kredittkort? Vi skal vise deg hvordan du kan skaffe deg kredittkort uten krav til inntekt i denne artiklen.

Er du student kanskje, og har lite og ingen inntekt, men ønsker deg et kredittkort? Da kan denne guiden vise riktig vei til deg. Studenter i videregående skole som ønsker å begynne å bygge sin kreditt tidlig, kan faktisk få kredittkort fra man er fylt 18 år.

Kredittkort med lav eller ingen inntekt

Før du søker om et kredittkort, bør både studenter og medundertegnere alltid se på de tilgjengelige alternativene. Det er mange banker og kredittkortselskaper å velge mellom, noe som gjør det i din beste interesse å se deg rundt. Noen kort kommer med høy rente og en høy årlig avgift, mens noen er mer fornuftige. Med videregående studenter som ikke har noen kredittverdighet, vil noen banker og selskaper prøve å belaste urimelige priser – noe som er grunn nok til å gjøre din forskning og vite den beste avtalen.

Det beste kredittkortet for deg som har lav eller er uten inntekt

Bank Norwegians kredittkort har et inntektskrav på 0,- kr. Dette vil si at du trenger ikke være registrert med inntekt siste året. Men det betyr jo selvfølgelig ikke at du slipper å betale avdragene på kortet når de kommer. Det er desto viktigere å sørge for at du ikke tar opp mer kreditt enn du klarer å håndtere. Les mer om eller søk om Bank Norwegian Kredittkort her. (Annonse. Låneeksempel 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-)

Høy kredittgrense

Kortet har hele 100,000 kr som øvre tak på kreditten. Men dette betyr ikke at du nødvendigvis får så mye i kreditt. Dette beror på mange ulike faktorer. Uansett er et kredittkort en god ting å ha dersom uforutsette utgifter skulle dukke opp. Ikke alle har mye penger oppspart, og la oss si at du plutselig får en feil med bilen din. Da kan det være godt å ha noen kroner tilgjengelig kjapt, slik at du slipper å låne hos venner, bekjente eller familien.

Renteutsettelse – Smart når du bruker den riktig

En smart ting når det kommer til kredittkort er at du har en betalingsutsettelse. I dette tilfellet på 45 dager. Det vil si at hvis du er helt sikker på at du får inn en viss sum i løpet av denne perioden, kan du trygt låne av kreditten, slik at du får tilbakebetalt hele beløpet før perioden er over, og du slipper da å betale renter på det du har lånt. Det er når rentefriperioden er over det fort blir dyrt. Så stikk fingeren i jorden og ikke lån mer enn du vet at du klarer å betale tilbake.

Så hva er fordelene med Bank Norwegian Kredittkort?

> Maks kreditt på 100,000 kr
> Årsgebyr 0,- kr
> Aldersgrense 18 år
> Betalingsutsettelse 45 dager
> Effektiv rente på 23,10%
> Cashpoints på alle kjøp (Inntil 20% på flybilletter)
> Reise og avbestillingsforsikring
> Gratis kontantuttak i utlandet
> Høy kredittgrense
> Krav til inntekt 0,- kr

Enn ulempene?

> Noe høy effektiv rente
> Cashpoints må brukes på Norwegian

Konklusjon:

Som du sikkert ser er det mange fordeler med dette kredittkortet fra Bank Norwegian. (Annonse. Låneeksempel 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-)

Som for eksempel at du kan ha lav eller ingen inntekt. Men husk bare på at som med alle kredittkort så er renta forholdsvis høy, og uansett skal alt betales tilbake. Eller så havner man fort i uføret. Men en virkelig god ide hvis man har en bra plan på bruken av det. Lykke til

** Denne artiklen inneholder annonselenker, og er skrevet med et kommersielt formål. Innholdet og anbefalinger i denne artiklen må ikke anses som fullt dekkende for markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *