Publisert den

Dusjkabinett 80×80

Dusjkabinett bilde

Dusjkabinett 80×80

Skal du pusse opp badet, og ser at du kanskje ikke har plass til et kabinett i full størrelse, da kan et 80×80 dusjkabinett være det riktige valget. Denne typen kabinetter er litt smalere, slik at man har muligheten til å få dem inn på litt trangere områder, men allikevel ha god plass til å snu seg rundt i. Hvis man ikke er veldig stor.

Et 80×80 kabinett er mulig å få ganske rimelig. Det som er viktig er at du tenker på kvaliteten også, eller så blir du bare skuffet. En kjent feil på slike «kina-kabinetter» er at de har en krans som dusjdørnene glir i, i stedet for at døra er hengt opp med boogier i toppen, og at det bare er en fals neders som styrer døra. Ulempen med en slik krans er at det fort samler seg dritt i sprekken, og dette er svært vanskelig å få gjort rent på et ordentlig vis.

Derfor anbefaler vi å se etter slike feil, og legg merke til om finished ser forseg gjort ut, og ikke billig. For billig VVS trenger ikke være dårlig. Man må bare vet hva man skal se etter. En annen ting er hva slags glass du ønsker. Vi anbefaler herdet glass. Det tåler mye påkjenninger, og man dulter ofte albuer og knær i glasset mens man dusjer. Det er litt dyrere, men så var det dette med kvalitet da.

Dusjkabinett 90×90

Har du god plass på badet ditt, så er jo fullstørrelse dusjkabinett 90×90 cm. Dette gir deg god plass å boltre deg på. Det er stort sett større utvalg av slike dusjkabinetter enn litt mere ukurante størrelser som 80×80 eller 90×70 f.eks.

Dusjkabinett 80×80 tilbud på nett med fri frakt?

Ja det kan du faktisk. Det finnes en nettbutikk, nemlig BilligVVS som sender hjem til deg uansett verdi på ordren, og de leverer raskt også. Butikken er vesentlig rimeligere enn andre lokale butikker, og de har et godt utvalg av dusjkabinetter og dusjhjørner, samt alt annet innen VVS.

fri frakt dusjkabinett vvs image

Hva er fordelene med Billig VVS:

> Kvalitetsprodukter til meget lave priser.
> Fri frakt på alle ordrer.
> Kjapp levering.
> Stort utvalg.
> Høy score på Trustpilot (Seriøs butikk).

Ulempene da?

> Ingen som vi så langt har funnet.

Konklusjon:

Billig VVS er en nettbutikk som leverer kvalitetsvarer over hele landet. Fri frakt er alltid velkommen, og det gjelder altså uansett størrelse på din bestilling. Så her vil du garantert finne deg et dusjkabinett som du liker og til riktig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *