Dansmoke

Dansmoke

Vi skal i denne artiklen se nærmere på e sigarett produsenten Dansmoke, og hvor så mange er fornøyde med produktene de leverer.

Dansmoke er et dansk firma, som produserer og leverer e-sigaretter og e væske (ejuice) til markedet i hele norden. Så hvorfor har hele 75.000 nordmenn valgt dette merket, og hvorfor kan du føle deg trygg på at dette er et merke du kommer til å fortsette med i fremtiden?

Gratis frakt på ordrer over 499,- kr er en ting vi må nevne. En annen ting er den høye kvaliteten på produktene deres. Til slutt må vi nevne at de har et meget stort utvalg av produkter, både startsett, ejuice smaker, og nikotinstyrker.

Dansmoke Startsett

dansmokeAkkurat nå kan du få et profft startsett gratis. Medfølgende er en valgfri ejuice med din foretrukne nikotinstyrke (10 / 18 mg) til 99,- kr.

I ettertid kan du velge og vrake blant et enormt bra utvalg av smaker. Her finner du alt fra populære tobakkssmaker til fruktsmaker og søte smaker som for eksempel skjokolade melk.

>> Bestill prøvepakken her

Dansmoke erfaringer

Dansmoke har over 135.000 fornøyde kunder bare i Skandinavia. Dette sier noe om Dansmoke som merkevare. Men hva synes vi personlig da?

Vel, vi har prøvd mange ulike merker på e sigaretter, og noe er direkte skuffende. Som f.eks. merket ePuff. Dette var utrolig stygt på smak. Du formelig kjente den kjemiske smaken når du dampet, og vi prøvde 15 forskjellige smaker, og alle var direkte stygge.

Dansmoke smaker utrolig godt. Dette har nok noe med at Dansmoke blir testet nøye på et EU-Laboratorie, og det er strenge krav til sikkerhet og kvalitet. Dette er noe de øst-europeiske fabrikkene bryr seg lite og ikke om i det hele tatt. Derfor får du dårlige produkter.

En annen ting er at dersom du bestiller denne gratis prøvepakken, får du en «maskin» eller en e-sigarett som holder den beste kvaliteten. Den gir deg massiv damp, og du kan skifte ut smakene etter hva du liker. Dessuten er den levert med et meget stort batteri på 950 mAh (0,95 Ah), noe som gjør at du ikke trenger å lade den hele tiden. Billige e sigaretter fra andre merker må du lade opptil flere ganger per dag.

Dansmoke Lading

Som nevnt ovenfor har Dansmoke Prøvepakken et stort batteri, som du lader en til to ganger per dag, avhengig av hvor mye du damper. Når du skal lade den plugger du den enkelt inn i en mobillader som har USB kontakt eller i en PC for eksempel.

Fordelene med Dansmoke:

> Få en Gratis E-Sigarett
> Spar 45% på Alle E-væsker
> 75.000 Fornøyde Nordmenn
> Flest Unike Smaker
> Røykestoppgaranti
> Ingen Karsinogener eller Kjemikalier
> Mye billigere enn tobakk (Spar 36,000 kr i året)
> 30 Dagers Full Returrett
> Suveren Kundeservice

Ulempene med Dansmoke:

> På grunn av norsk lovverk, må det sendes fra EU, så dette tar noen dager ekstra. Men dette gjelder overalt.