Publisert den

Refinansiere Forbrukslån inn i Boliglån

bilde av refinansiering av forbrukslån med boliglån

Refinansiere forbrukslån inn i boliglån

Det er mange muligheter for refinansiering tilgjengelig for huseiere som vurderer om de skal refinansiere huset deres. For å hjelpe til med å velge den beste veien, bør huseiere i utgangspunktet ha klart for seg hvilke krav man stiller. Etter at disse målene er bestemt, bør man bruke en god refinansieringstjeneste som f.eks. Bankmatchen.

En profesjonell refinansiering vil hjelpe huseiere å navigere gjennom et overflod av lånealternativer og forenkle prosessen med å skaffe refinansiering til best mulig vilkår. Med denne informasjonen i hånden, kan eieren av eiendommen avgjøre om refinansiering uten tvil er det beste alternativet.

Å refinansiere forbrukslån inn i boliglån kan være enklere enn du tror. Det har seg nemlig slik at hvis verdien på boligen din er høyere enn du faktisk har av gjeld, kan du få innlemmet et forbrukslån inn i boliglånet når du refinansierer.

Vurder dine behov for refinansiering

Den aller første handlingen som en boligeier trenger å gjøre, er å undersøke sine krav, sammen med å identifisere sin mulighet til å få en refinansiering. Så hvorfor refinansiere boliglån? Jo det man prøver å oppnå med en slik konsolidering er følgende:

· Reduserende størrelsen på de månedlige boliglånsbetalinger

· Kombinasjon av boliglån med forbruksgjeld

· Få bedre rente på lånet

Refinansiering Boliglån Kalkulator

En lånekalkulator for refinansiering er noe mange søker etter på nett. Men dette er en type kalkulator du bare finner hos de ulike tilbyderne (bankene), og vil kun gi deg en innsikt i hva den aktuelle banken kan tilby deg. Derfor anbefaler vi deg å benytte en refinansieringstjeneste som den nevnt ovenfor, da man da vil innhente tilbud fra mange låneinstitusjoner samtidig, og så kan man enkelt velge det tilbudet man foretrekker.

Det er flere punkter du bør vurdere når du undersøker mulige refinansieringsmuligheter. Disse er:

· Hva må du betale per måned?

· Hva koster det? Renten du skal betale over lånets levetid?

· Tidsaspektet (dvs. år) det vil kreve å betale tilbake lånet?

· Hvor lang tid det tar for deg å tilbakebetale refinansieringskostnadene?

3 Fordeler med å refinansiere ditt boliglån:

1. Den aller første og mest verdifulle fordelen med boliglånsrefinansiering er at det vil redusere betalingen fra måned til måned.

Anta at du faktisk har tatt boliglån med 4% rente. Men hvis du kan senke denne renten til 3% eller kanskje til 2%, vil det være en betydelig besparelse for deg. Siden, etter hvert som renten reduseres, slik at den totale mengden av betaling også reduseres, reduserer dette generelt din faste månedlige betaling.

2. Sammen med å redusere betalingen fra måned til måned, er en annen viktig fordel med refinansiering av boliglånet at det kan redusere varighetens løpetid.

Du har et boliglån med en løpetid på 30 år. Nå, med et lånefinansieringslån kan du flytte opptjeningsperioden for ditt eksisterende boliglån fra 30 år til 25 år, eller til og med ned til 15 år.

3. En annen fordel med boliglånsfinansiering er at den gir deg muligheten til å skifte fra et serielån til et annuitetslån.

Refinansiere forbrukslån inn i boliglån som annuitetslån:

I et annuitetslån er de månedlige nedbetalingsbeløpene like store helt fram til lånet er innfridd i sin helhet. Det er bare det at i begynnelsen betaler man mest rente. Gjerne de 5 første årene, til at de faktiske avdragene øker, og man betaler mindre og mindre rente.

Refinansiere forbrukslån inn i bolig som serielån:

I et serielån er avdragene faste, mens terminbeløpene er størst i begynnelsen, og etterhvert som avdragene reduserer den totale gjelden blir rentebetalingen mindre, og da vil det månedlige terminbeløpet bli mindre etterhvert som tiden går.

Så hva som er riktig for deg, er helt og holdent opptil hver enkelt lånetaker.

Men skal du få samlet en lån med forbrukslån og boliglån i ett lønner det seg altså å ta turen innom en refinansieringstjeneste, og se på de ulike tilbudene som man får. Det varierer ganske mye både på vilkår, gebyrer og rente, samt hva bankene er villige til å godta. Så å prøve en enkelt bank blir skjelden den store lykken.

Anbefaler deg å klikke deg inn her og sende inn en uforpliktende søknad.
>>Gå til Bankmatchen
(Annonse. Renteeksempel: Eff.rente 2,29%, 2 mill, o/25 år, kostnad: 621 475 kr, totalt: 2 621 482 kr)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *