Den Grønne Kassa

Den Grønne Kassa
4.8 (95%) 4 votes

Den Grønne Kassa

Den Grønne Kassa tilbyr en 100% plantebasert matkasse med økologiske ingredienser. Hvor du også kan velge en egen glutenfri kasse. Matkassen blir sendt hjem til deg annen hver uke, uansett hvor du bor i Norge! Den inneholder både ingredienser og oppskrifter så du enkelt kan tilberede maten uten selv å handle inn.

bilde av den grønne kassa

Her kan du velge mellom en tre-dagerskasse og en fem-dagerskasse. Du får altså annenhver uke tilsendt nok ingredienser og oppskrifter til middag i totalt tre eller fem dager i den uka kassa blir sendt ut – for én person eller flere.

Ved at du kom inn på denne nettsiden har du en unik mulighet til å få rabatt på din bestilling. Ved å følge lenken nedenfor kan du få 20% rabatt dersom du også bruker rabattkoden: HØST når du legger inn din bestilling.

>>Besøk Den Grønne Kassa -20% (Kode: HØST )
Merk: Det er ingen bindingstid på Den Grønne Kassa

Mange gode grunner til å velge den grønne kassa og bli veganer

Det har faktisk blitt bevist at å bli veganer er bra for helsen din, i tillegg til å ta en personlig standpunkt angående dyrs rettigheter. Så lenge en person følger en velbalansert og sunn vegansk kostholdsplan, vil helsemessige fordeler og alvorlige sykdommer kunne unngåes, og faktisk utgjøre skillet mellom å leve et lengre og bedre liv eller å dø tidlig på grunn av sykdommer.

bilde den grønne kassa veganer helsegevinst

Veganske diettplaner har rikelig med ernæringsmessige fordeler med redusert hydrogenert fett og kolesterol nivåer samtidig som du tilbyr karbohydrater, fiber, magnesium, kalium, folat, antioksidanter, vitamin C og E, protein og fytokjemikalier til menneskekroppen.

Hver frukt og grønnsak har en funksjon for å holde oss sunne, en bestemt jobb, så å si, som gjelder hvordan kroppen fungerer med sin største kapasitet. Et godt eksempel er ved å forhindre kardiovaskulær sykdom. Veganer dietter reduserer faren for hjerte-og karsykdommer, unngå kardiovaskulær sykdom og slag, lavere eller for høyt blodtrykk, og bli kvitt kolesterol fra kjøtt og kjøttvarer. Hele korn og nøtter er de viktigste matvarene for hjertet og blodtrykket – i tillegg til å bli kvitt alle meieriprodukter og kjøtt samtidig som de inkluderer friske grønnsaker og frukt.

Det raskt voksende spørsmålet rundt type 2-diabetes er lett å kontrollere av et lavt fett vegansk kosthold, en sunn diettplan som ikke trenger å telle kalorier eller fett gram på grunn av et perfekt balansert kosthold med grønnsaker og frukt. Diabetikeren vil miste vekt og senke sukkernivåene raskere enn andre dietter, siden den fokuserer på den typen mat, i stedet for mengden kaloribegrenset diettmat. Samlet sett vil den som har type 2-diabetes, etablere en mye sunnere vekt, lavere kolesterol og lavere blodtrykk.

Den Grønne Kassa Kan Gi Mer Overskudd og Energi

Et annet voksende problem i det norske samfunnet er mangel på energi. Dette kan skyldes fraværet av næringsrike frokostblandinger, tilberedte bønner, bakt poteter med skall, beriket pasta og friske grønnsaker og frukt i diettplanen, som trengs for effektivt å beholde kroppens jern i leveren og bein – der røde blodceller blir laget.

Matvarer som hindrer kroppen i å suge opp jern er spinat, Rabarbra, søtpotet, soyaprodukter, kli og hele korn. Mennesker med jernmangel skal spise appelsiner, appelsinjuice, cantaloupe, jordbær, grapefrukt, brokkoli, brusselspirer, tomater av alle typer, poteter og grønn eller rød paprika. Et sunt vegansk kosthold kan være en av de viktigste tingene som kan forbedre en persons energinivå.

Den grønne kassa med 20% rabatt:

Den grønne kassa kan du få her ved å følge linken nedenfor. Så ta steget nå og forbedre din helse med en vegansk diett.

>>Den Grønne Kassa -20% (Bruk koden: HØST når du bestiller)