Elsykkel Tilbud

bilde av elsykkel tilbud og tur i skogen

Elsykkel Tilbud – Hva trenger du?

I dag velger flere og flere mennesker å velge nye innovasjoner som kan bidra til å minimere ødeleggelsen av miljøet. En elektrisk sykkel er en av de nye innovasjonene. Elsykkel er miljøvennlig og mye mer praktisk enn vanlige sykler. Det er imidlertid et bredt spekter av elektriske sykler som har forskjellige design og priser. Så, hva bør tas i betraktning hvis du er ute etter en elektrisk sykkel?

elsykkel logo
>Besøk EL-SYKKEL.no

 

De viktigste tingene når du skal se på elsykkel:

 

Prisen – Selvfølgelig, men ikke velg en for billig modell

Et budsjett er en viktig ting når du planlegger å kjøpe noe. Teoretisk sett begynner prisen på en ny elektrisk sykkel så lavt som 4.000 – 5.000 kroner og kan koste så mye som 40.000 kroner. Hvis du er villig til å bruke rundt 20000 – 30000 kroner på å kjøpe en elektrisk sykkel, vil du få en solid, pålitelig og en sykkel av høy kvalitet.

Hvis sykkelselgeren krever deg for svært lite penger, bør du absolutt ikke vurdere det. Når en elektrisk sykkel er for billig, vil det ikke være trygt for deg å bruke den, og holdbarheten til elsykkelen vil være ekstremt dårlig. Det samme går på motorkraft og rekkevidde. Dette er svært dårlig på billigsykler.


Batteriet – Trenger du mer eller mindre kjørelengde?

Når det gjelder elektriske sykler, er batteriet en avgjørende ting. Batteritypen avgjør hvor langt du kan kjøre. Hvis du ikke trenger å kjøre spesielt langt, vil et lite sykkelbatteri være tilstrekkelig. Ellers trenger du et kvalitetsbatteri. Vanligvis kan du sykle / kjøre mellom 20 og 50 km med et fulladet standardbatteri.

Og dette blir jo litt som med elbiler. Rekkevidden har mye å si på valget av biltype, og derfor er dette noe produsentene strekker seg etter hele tiden for å forbedre. Skal man ha ordentlig glede av kjøretøyet enten det er en elsykkel eller en elbil så må man kunne tørre å legge ut på en lengre tur uten å bekymre seg om man kommer fram, og helst hjem igjen. Selvfølgelig kan man på en elektrisk sykkel velge å kjøre ut batteriet helt og så sykle på egen motorkraft hjem igjen, eller om man kun vil bruke elektromotoren i motbakkene. Man gjør som man vil, men du skjønner sikkert poenget her.


Motoren – Trenger du en sykkel med mye kraft?

For å få ordentlig glede av en elsykkel, bør man velge en med en kraftig motor. Både batteri og motorkraft er redusert på de rimelige modellene. Så her må du tenke på hva du faktisk er ute etter når du handler.

Motoren avgjør hvor fort sykkelen skal gå, og ulike typer motorer tilbyr forskjellige hastigheter. Videre, når du sjekker motoren, bør du også være oppmerksom på vekten. Er du en relativt tung person er det lite vits i å velge en sykkel med svak motor. Da blir du bare frustrert over den, og den ender fort opp i boden i stedet for på veien med deg oppå.


Service

Når du kjøper elektriske sykler er det best kjøpe hos noen som kan dette og som driver utelukkende med dette. Professjonelle butikker kan garantere at du får kvalifiserte ettersalgstjenester. Gode ​​ettersalgstjenester kan hjelpe deg med å løse mange problemer. Sett at du trenger en ny del. Da kan de som forhandler det merket og modellen du har valgt hjelpe deg.

Velg en butikk som forstår hva de driver med og som selger kvalitet. Da kan du føle deg mye tryggere som kunde, og være sikker på at du får den hjelpen du behøver. Pris er ikke alt, selv om et godt tilbud ikke er å forakte. Men lyder det for godt til å være sant, så er det som kjent mest sannsynlig det.


Elektrisk sykkel for dame?

Er du dame og vil ha en ordentlig elsykkel finner du et godt utvalg i nettbutikken nedenfor. Butikken er spesialist på elsykler og har mange gode tilbud. Nå er det riktignok ikke noe krav om at du som dame MÅ ha en damemodell. Men hvis du føler for å ha en med forsenket ramme, slik som damesykler ofte er utformet, så finnes det flere ulike modeller på markedet som er formet slik.

Men alltid ha i bakhodet de øvrige tingene når det kommer til valg av elsykkel, og ikke bare utelukkende fokusere på om det er en damemodell eller ikke. Som sagt skal du ha glede av sykkelen er kvalitet, motorkraft og batterilevetid viktige ting å ta hensyn til når du velger.


Elektrisk sykkel for herre?

Ja nettbutikken med de gode tilbudene har selvfølgelig elsykler til herre også. Skulle bare mangle. Det er størst utvalg på elsykler av herremodeller. Det er vel kanskje vi gutta som har størst interesse for slike ting, men at dette er et økende marked er det liten tvil om.

I stedet for å kjøre moped, motorsykkel eller bil så kan man spare miljøet for unødvendige utslipp og samtidig få seg en morsom sykletur ute i det fri. Så sparer man på kreftene dersom man ønsker og tar i bruk elektromotoren.


Spesialsykler?

Har du lyst på noe spesielt, sjekk utvalget av spesialsykler, så finner du noe morsomt til en god pris. Så skiller du deg helt klart ut på gaten. Nettbutikken vi anbefaler har alt fra foldbare sykler, trehjulinger og FAT-Bikes. Alle morsomme på sine måter. Og hvorfor skal man altid følge normen??

Mange av oss mennesker ønsker å skille oss ut, og ikke alltid følge strømmen. Og det er jeg innmari glad for. Det bidrar til å skape en enda mer nyansert verden å leve i. Så å komme susende med en elektrisk Trike sykkel på gaten vil garantert få mange hoder til å snu seg.


Elektrisk Scooter?

Disse er både tøffe og praktiske. De ser ut som en vanlig scooter, men er altså elektriske. Priser helt ned i underkant av 10000 kroner får du deg en elektrisk scooter for. Scootre ble før sett på mer som en dame moped, men har etterhvert blitt akseptert av menn mer og mer de senere år.

Og personlig vet jeg om flere biker-gjenger som utelukkende cruiser rundt på hver sin scooter. Originalt og tøft spør du meg. Elektriske scootre er også tilgjengelig hos nettbutikken vi anbefaler. Så hvorfor ikke ta en titt å se om du finner en du liker?

 


 

Så nå vet du hvilke ting som er verdt å merke seg når du skal se på elsykkel. Og velger du elektrisk sparer du miljøet som sagt. Dette er vi alle tjent med på sikt. Da kan vi bare si lykke til med valget og ønske deg mange fine turer på landeveien eller i bygatene.

 

elsykkel logo

>>Besøk EL-SYKKEL.no

TIPS: Finansiering

Har du funnet en modell du har lyst på, men lommeboka strekker ikke til akkurat nå? Da kan du handle med avbetaling gjennom Klarna hos denne nettbutikken. Del opp og betal i ditt eget tempo.