Trådløst Bredbånd

trådløst bredbånd bilde

Trådløst bredbånd / fiberbredbånd

I Norge kan du nå få trådløst bredbånd med hastighet opptil 30 Mbits. Dette er fordi selskapet Breiband har bygd ut master og sendere på massevis av høye punkter over hele landet. Dette gjør at selv om du ikke kan få bredbånd via telefonlinja, fibernett eller andre typer er det stor sjangs for at du kan få nettopp trådløst bredbånd der du bor.

Trådløst bredbånd på hytta

Hvem drømmer ikke å ha en hytte med alle faciliteter som innlagt vann, strøm, toalett, dusj og ikke minst bredbånd? Tidene forandrer seg og en hytte er ikke som den var før, med kun en vedovn for å lage maten på, og for å få vann måtte man ta bøtta og springe ned i bekken for å hente. I dag skal man ha alt, til og med TV og internett. Med tjenesten fra Breiband kan man få trådløst bredbånd på hytta også. Og med god hastighet. Ja helt opptil 30 Mbits.

Trådløst bredbånd fri bruk

Ja, dette bredbåndet er ikke som mobilt bredbånd, som dog også er trådløst. Men skikkelig trådløst bredbånd er med fri bruk. Det er en stor fordel dersom man skal streame mye film for eksempel, eller hvis guttongen driver mye med online spill av FPS typen. Da går det mye data, og mobilt bredbånd ville ikke strekke til. Da er trådløst bredbånd tingen.

Trådløst bredbånd Norge

I Norge har vi ikke vært gudegitt raskt bredbånd over hele landet. Mange utkanter har slitt med dårlige tilbud og har måttet ty til middelmådige løsninger som f.eks. mobilt bredbånd. Dette er ikke fullgode løsninger på grunn av kvotebegrensningene som medfølger. Dette har i sin tur gjort at selskaper som Breiband har lagt ned mye tid og penger på å skape løsninger som kan leveres overalt.

Ønsker du tilbud på trådløst bredbånd er det bare å fylle ut skjemaet du kommer til ved å klikke på lenken nedenfor, så får du kjapt vite om dette kan leveres der du bor, eller på hytta di. Forespørselen er 100% uforpliktende, så det koster ingenting å spørre.

Få trådløst fiberbredbånd – et fullverdig bredbånd uten datakvoter:

 

Motta gjør-det-selv pakke i posten og du er på nett med god fart i løpet av noen få dager. Du får:

  • Utvendig antennemottaker
  • Veggfeste
  • 15 meter kabel
  • Strømadapter med nettverksuttak
  • Bruksanvisning og DVD

Les mer og bestill her