GPS Klokke til Barn

GPS klokke barn Gator

GPS Klokke for Barn

Leter du etter en GPS-klokke for barn? Vurder å kjøpe Gator Smart Watch

Barna er våre kjæreste skatter. Foreldrene har ansvar for å sikre at de små er trygge. Det er imidlertid ikke mulig å holde øye med barna dine hver gang de er borte fra deg. Det er her teknologier som GPS-klokker kommer inn. De hjelper deg å vite hvor barna dine er når de er ute og leker eller henger sammen med venner. For eksempel, hvis de går seg vill, kan du alltid spore dem. Blant flere merker med GPS-klokke for barn, finnes det Gator GPS klokke. Den leveres med flere funksjoner for å holde barnet ditt trygt. Fortsett å lese for å finne ut mer.

>> Besøk Gator Norge

Telefonsamtaler

Bortsett fra at Gator har en GPS, tillater det også brukeren å ringe og motta telefonsamtaler. Du kan lagre over 10 kontakter og tre andre for SOS-alarm. De tre samtalene er i nødstilfeller. Barnet ditt trykker på SOS-knappen i tre sekunder, og klokken ringer en tilgjengelig kontakt.

Vanntett

Barn er lekefulle. De liker å leke med vann og i regnet. Med Gator smartwatch trenger du ikke å bekymre deg for at den blir utsatt for vann fordi den er sprutsikker. Begrens derfor ikke barnas lekeaktiviteter. Tillat dem å leke så mye som de har lyst til.

Klokke

Du har sannsynligvis et portforbud for dine kjære barn. De trenger å vite når det er på tide å gå hjem. Denne GPS klokken for barn kommer til nytte. Det holder dem trygge og lar dem få vite når at de skal komme hjem. Hvis du reiser til et annet sted, angir klokken lokal tid og dato. Det justerer også tidssoner automatisk for gjøre det enkelt for deg.

Bruk

Gator er en brukervennlig smarttelefon for barn. Det har ikke mange knapper; bare to. Det er enkelt for barnet ditt å gjøre en samtale og motta en. For å vite barnets plassering og rute må du laste ned Gator-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Herfra kan du overvåke bevegelsen når som helst.

Sikkerhet

Hvis du har barn, vet du allerede at de kan være veldig utspekulerte. En god forelder eller verge lar ikke barn dra hvor som helst. Det er noe som heter geofences, som du setter opp. De fungerer som usynlige grenser.

Gator holder barna dine unna de stedene de ikke bør være ved å sende deg varsler fra appen når de kommer inn og forlater geofensen. Dette øker sikkerheten til enhver tid. Det siste du trenger er at barnet ditt er i et farlig område, for eksempel et basseng med vann eller for langt unna hjemmefra.

Historikk av ruter og sanntidssporing

GPS på denne klokken er en nyttig funksjon. Med det kan du alltid vite ruten som brukeren tok. Ved hjelp av Android eller iOS-enheten, kan du identifisere ruter barnet ditt har vandret, og hvis de lyver om hvor de har vært vil du vite sannheten uansett.

Gator GPS klokke for barn kommer med sanntidssporingskapasitet. Hvert 30. sekund oppdateres brukerens plassering automatisk via Wi-Fi og GPS. Du vil altså alltid vite hvor barnet ditt er til enhver tid. Hvis barnet tar av sin GPS klokke, sender enheten et varsel til appen for å gi deg beskjed. På denne måten er du i stand til å ta de nødvendige tiltakene som trengs.

Skolen er viktig

For å hindre at kontakter ringer til barna dine når de er på skolen, kan man bruke skolemodusfunksjonen på GPS klokka. Det sørger for at kontakter ikke ringer til dem når de er på skolen for å unngå forstyrrelser når de har skoletimer.

Lavt batteri varsling / batterikapasitet

Den største feilen som kan skje er at barnet ditt er ute med en GPS smartklokke som har lavt batteri. Dette er elegant håndtert i GPS klokka til Gator. Gator har nemlig en lavt-batteri alarm som sikrer at du lader klokken når det er nødvendig. Et fullt batteri varer opptil seks dager.

Andre funksjoner

Barn liker sterke farger. Gator tilbyr en rekke nyanser for dem å velge blant, for eksempel gul, rosa og lyseblå. Mørke farger som svart er også tilgjengelige hvis de liker dem. Gator GPS klokke for barn er lett. Det er ingen grunn til å bekymre deg for at barnet ditt skal ta den av da vekten er ubetydelig.

Når det gjelder utførelsen, kan dette merket skryte av et tøft, robust design som tåler både støt og riper som kunne oppstått fra de ulike aktivitetene til brukeren. Gator GPS klokke er elegant og gir dine barn et kult utseende.

Fordeler

• Den er liten og lett
• Lett for et barn å svare på en samtale
• Den har en solid konstruksjon
• Den er slank og slitesterk

Ulemper

• Den kan ikke brukes når den er nedsenket i vann som under svømming
• Du må navigere gjennom kontakter ved hjelp av knapper, noe som kan gå litt sakte hvis du har flere kontakter lagret

Gator GPS klokke for barn er en av flere ulike smart klokker for barn på markedet. Når du handler, vær oppmerksom på faktorer som holdbarhet, kvalitet, design og konstruksjon. Det anbefales at du kjøper en klokke som har lang holdbarhet (se materialet det er laget av, tøft, høy kvalitet, enkelt å betjene og godt bygget. Produsenten av Gator GPS-klokker vurderer alltid slike faktorer. Det ville være en egnet gave til din kjære små.

Endelige tanker

Sikkerheten til sine barn er det mest viktige for alle foreldre. Det er ikke alltid mulig å begrense bevegelsen, spesielt når de når et stadium hvor de kan gå alene. Du bør la barnet ditt utforske sitt miljø, men samtidig holde det borte fra farer. Med smartklokker som Gator kan du overvåke barna dine. Det er det du trenger for å sikre at de forblir innenfor det geografiske området du oppretter og holdes borte fra farlige områder.

Hvorfor velge en Gator GPS Klokke?

Gator er et toppkvalitets, holdbart og brukervennlig produkt. Vekten er ikke et ulempe. Barnet ditt vil kunne bruke det hele tiden når det er nødvendig. Last ned Gator-appen og begynn å se barnet ditt selv når det er borte for deg. Med dette produktet er du bedre i stand til å holde barna tryggere enn når du ikke kan følge med dem.

>> Besøk Gator Norge

Gator Norge