Brukt PC

brukt pc bilde

Brukt PC – Hvorfor Velge Annenhånds Utstyr?

Når du velger deg ut en datamaskin, finnes det mange størrelser, former og stiler å vurdere. En billig brukt PC er noe som mange aldri har vurdert. Hvis du ønsker å spare litt penger eller bare få mye mer for pengene dine, kan en brukt, men oppusset datamaskin være et alternativ du bør se på. Alt fra små bærbare datamaskiner til store desktop-versjoner er mulige alternativer på brukte datamaskiner som er tilgjengelig fra de fleste store produsentene nå.

Refurb tilbyr brukte PC’er og et Enormt Utvalg

 

Hvorfor velge Refurb?

Refurb selger brukte overhalte PC’er til inntil 50% av markedspris. Alle PC’ene er 100% renset, reinstallert, testet for feil og klar til bruk.

Besøk Refurb

Har jeg garanti på brukt PC fra Refurb?

Ja, alle PC’er fra Refurb gir deg 12 måneders garanti. Garanti og returrett som for nykjøp.

Besøk Refurb

Har jeg returrett?

Ja, 14 dagers full returrett på alle kjøp.

Besøk Refurb

Hva slags PC’er finner jeg hos Refurb?

Du finner et stort antall bærbare, stasjonære og gaming PC’er til meget hyggelige priser. Refurb har noe for alle behov og prisklasser.

Besøk Refurb

Hvor mye kan jeg spare?

Du kan spare inntil 50% i forhold til å kjøpe tilsvarende PC ny.

Besøk Refurb

Refurb er dansk. Blir det toll og MVA på min bestilling?

Nei, Refurb håndterer toll og mva?

Besøk Refurb

Hva koster frakta?

0,- Alle datamaskiner leveres med gratis frakt.

Besøk Refurb

kjøp brukt pc datamaskin bilde refurb

Med den stadige nyvinningen innen teknologi, er det nyeste alltid det dyreste du kan kjøpe. Men det er ikke dermed sagt at du på død og liv må ha en ny PC. En brukt PC kan fint fungere i mange år, og man får den til vesentlig bedre pris enn om man går og kjøper seg en splitter ny en. Det som gjør at brukt datautstyr er trygt nå til dags, er garantiene som leverandørene tilbyr. Vi anbefaler en dansk leverandør som er gammel i faget når det kommer til å pusse opp gamle PC’er og selge dem på nytt. Denne leverandøren tilbyr 12 mnd garanti, 14 dagers returrett, og samme garanti på sine brukte datakomponenter som om du skulle kjøpt en ny PC.

Ved å lete etter en datamaskin med brukte datadeler er det viktig å kjenne hoveddelene av en datamaskin, slik at du kan vurdere hva som er viktigst for dine behov. Hoveddelene av datamaskinen, kjent som komponentene, er relativt enkle å forstå, men de fleste er tøffe på hvilket formål de tjener, og hva det betyr for hverdagen. De fleste refererer til komponentene som maskinvare på datamaskinen. Det er mange deler til en datamaskin, og mye av dette anses som felles kunnskap når det skal henvises til, er uvanlig kunnskap. Det er viktig å vite hva denne informasjonen er når du velger en datamaskin.

En PC Består av mange komponenter

Med hensyn til de mane komponentene i en datamaskin, la oss ta en kikk på noen av de grunnleggende elementene. Datamaskinen er hvor alle de andre datakomponentene er lagret. Datamaskinen huser altså alle komponentene samlet. CPUen, kjent som prosessoren, er den sentrale hjernen til selve datasystemet. Den tar seg av alle kalkulasjoner og prosesser og styringen av hele systemet. Jo tøffere oppgaver den skal håndtere jo kraftigere bør den være. Den delen kjent som RAM er kortidshukommelsen, eller minnet som datamaskinen bruker til å lagre informasjon midlertidig. Når strømmen brytes er RAM’en tømt, da den må ha strøm for å lagre noe. Store programmer og systemer krever ofte mye RAM for at datamaskinen skal arbeide raskt og effektivt. Ofte overdriver folk når de velger seg ut en PC med hensyn til RAM. De fleste av oss bruker PC til enkle oppgaver som å surfe på nettet, se film, skrive, sende epost og være på facebook. Dette krever lite RAM.

Alle datakomponenter er festet til hovedkortet og er altså der alle de andre delene av datamaskinen kobles til. Strømforsyningen er det som sender strøm til alle de andre maskinvarene. Skjermen er hva som lar deg se hva som skjer selvfølgelig. Tastaturet er for å skrive inn data. Musen lar brukeren peke og klikke på kommandoer i systemet.

Alt sagt, det er viktig å sjekke ut spesifikasjonene til maskinvaren til en datamaskin når man vurderer kjøp av en. Kontroller alder, garanti og erstatningsverdier når du vurderer det nye kjøpet. Viktigst for de fleste folk hvis du leter etter en familieenhet å gjøre vanlige oppgaver som surfing på nettet, sjekke e-post og research til skoleprosjekter, vil du ha en datamaskin med minst 2 gigabyte RAM. Dette er tilstrekkelig for de fleste familier. Hvis datamaskinen virker sløv, kan du kanskje legge til flere GB RAM i fremtiden. Nå har RAM minne blitt betydelig rimeligere enn det var for noen år siden, så med få hundrelapper kan du ofte doble mengde arbeidsminne i din brukte PC. Så du trenger ikke kjøpe en ekstra dyr en bare for at den har mye RAM, da dette kan du enkelt og billig legge til senere.

Alle husstander har en PC i dag

Nesten alle husholdninger har en datamaskin i dag. Denne geniale oppfinnelsen har forvandlet liv og livsstil til millioner av mennesker over hele verden. Selv om prisen på de fleste datamaskinene har holdt et jevnt lavt nivå, er det fortsatt ikke rimelig for folk som har et stramt budsjett på grunn av dårlig økonomi.

Mange ganger ser vi at folk som har god råd har oppgradert til en helt ny datamaskin, selv om at  deres eksisterende PC fortsatt er i god stand. Hvis du er i stand til å finne en slik selger, er det fornuftig å kjøpe en slik datamaskin til en rimelig god pris.

Men det finnes altså firmaer som har spesialisert seg på å kjøpe opp partier med brukte PC’er for så igjen å pusse dem opp, reinstaller operativsystem og så selge dem på nytt til nye kunder. Et slikt selskap er det vi anbefaler på denne siden. Det faktisk utrolig mange fordeler med å velge brukt fremfor nytt når det kommer til datautstyr. Spesielt nå som garantiene er så gode som de er.

Du kan også finne brukte datamaskiner ved å søke på nettet. Mange ganger vil forhandlere selge eldre datamodeller til meget gode priser med begrenset eller til og med utvidet garanti. Dette med å kjøpe brukt er en ting man finner overalt. Alt fra elektronikk, telefoner og biler kjøpes brukt. Det er ikke det samme som at det er dårlig, det er bare det at det største tapet i prisverdi er tatt av den kunden som kjøpte produktet nytt. Det kan ofte være lang levetid igjen, og da sparer man mye penger.

For å få godt omdømme ved å selge brukte datamaskiner, tester selskapene som håndtere oppussede datamaskiner, nøye for komponentenes arbeid og ytelse. Derfor kan du være trygg på den gode kvaliteten til delene hvis du kjøper fra slike anerkjente organisasjoner. Hvis datamaskinen har noen problemer i garantiperioden, erstatter forhandlerne umiddelbart de komponentene og sørger for at den fungerer riktig i fremtiden.

I tillegg til å spare penger bidrar du til å være miljøvennlig ved å kjøpe en brukt datamaskin. Dette skyldes at datamaskindelene ikke er biologisk nedbrytbare og skadelige gasser frigjøres under produksjonsprosessen. Så for hver ny innkjøpt datamaskin bidrar du indirekte til miljøforurensning også. Dette er noe å ha i bakhodet for alle og en. Vi ønsker jo ikke å forvandle vår vakre, grønne planet om til et søppelberg bare fordi at reklamen på TV’en sier at vi skal kjøpe oss en ny PC, TV eller Mobiltelefon for den del. Brukt PC har mange fordeler, og for den prisbevisste er dette et soleklart valg.