Billig Fly og Hotell – På Den Smarte Måten

Billig fly og hotell bilde

Billig fly og hotell

En rundtur i verden er verdens største reise. For to av hver tredje person er dette den ultimate reiserfaring, ifølge nyere forskning. Unødvendig å si, i en verden besatt av reise, er både reisende og reisebyråer på jakt etter de billigste hotellrommene og flybillettene som er tilgjengelige.

Selvfølgelig er det ikke alle som vil reise verden rundt, men heller vil ta en tur til London, Roma, Paris, New York eller andre steder, og rett og slett finne et billig fly og hotell som passer inn i budsjettet, og nyte ferien der man lander.

Billig Fly og Hotell hos Reiseagenter?

Mange benytter seg av reiseagenter når man skal reise, siden dette planlegges av dem, og fly og hotell bookes av agentene. Slik trenger du ikke å tenke på annet enn det du skal ha med deg i bagasjen, og komme deg tidsnok til flyplassen før flyet går.

Men agenter skal selvfølgelig ha fortjeneste på sin service, og da ender man som regel opp med å betale mer enn man egentlig behøver for sin reise. Og nå som bookingtjenester på nett, går nok reiseagentselskapene en usikker framtid i møte.

Billig Fly og Hotell på den Riktig Måten

Vi skal se nærmere på en bookingtjeneste som lar deg bestille fly og hotell rimelig, siden man kan rangere på mange ulike kriterier. Vil du ha billigste flybillett øverst, trykker du på knappen. Vil du ha nærmeste avstand fra sentrum, finnes det en egen knapp, og antall stjerner osv. Vi snakkes altså om Booking.com – En av verdens største og beste bookingtjenester for billig fly og hotell over hele verden.

Selskapet ble startet som en liten bedrift i Amsterdam i Nederland i 1996. Nå er de en del av Priceline Group som har mer enn 15000 ansatte i hele 70 forskjellige land verden over.

Tjenesten blir brukt mye på grunn av den uovertruffne kvaliteten, og det bookes mer enn 1,5 millioner hotellnetter på platformen hver eneste dag. Det er ingen gebyrer på å bruke tjenesten, så her vil du garantert finne de beste prisene på både flyreisen og hotellet du velger.

Det som er ekstra fint med denne platformen er at du kan lese omtaler skrevet av kunder som har besøkt hotellene, og det finnes rikelig med bilder du kan bla i før du bestemmer deg.

Så hva er fordelene med hotellsøket?

> Ranger på ulike kriterier (Pris, Avstand fra Sentrum, Gjestepoeng, Stjerner m.m)
> Velg makspris ut ifra budsjett
> Se populære hoteller
> Velg ut ifra antall stjerner
> Egen kategori for røverkjøp
> Velg hva slags overnattingssted du ønsker (Leilighet, Hotell, Gjestgiveri osv.)
> Få gode tips til reisemål
> Ingen gebyrer på bestillingen

Hva er ulempene?

> Kanskje litt for mye informasjon ved første øyekast.

Og hva er fordelene med flybillettsøket?

> Ranger etter beste + pris eller kun pris
> Ranger etter varihet
> Tips på om prisene vil falle eller stige de nærmeste dagene
> Velg bort flyselskaper du ikke vil reise med
> Velg type billetter (Økonomi, Premium Økonomi, Business eller Blandet)
> Rask søkefunksjon
> Ingen gebyrer på bestillingen

Enn ulempene?

> Egentlig ingen vi så langt kan se.

Konklusjon:

Så hvis du er ute etter billig fly og hotell uansett hvor du vil dra hen, så har Booking.com en meget flott søketjeneste som gjør at du kan spare mye penger.

 

 

Billig Fly og Hotell – På Den Smarte Måten
Rull til toppen