Billig Varmepumpe

bilde av billig varmepumpe

Billig Varmepumpe – Er det prisen som skal avgjøre ditt valg?

Hvis du tenker på å investere i en varmepumpe, men ikke vet hvilken type du burde velge, hvilket merke eller hvor mye de koster, har du kommet til riktig sted. Her er nemlig noen ting du kanskje vil vite. Enten du vil bruke den til oppvarming eller kjøling, eller begge deler vil du selvfølgelig ha den beste varmepumpen og klimaanlegget til best mulig pris, ikke sant?!

Du kan spare mye penger hvis du velger en oppvarmings og aircondition pumpe, ved at du bruker mye mindre strøm. Varmepumper finnes i alle størrelser, og de minste luft til luft modellene koster fra noen få tusenlapper, til store kraftige pumper som koster flere titalls tusen. Hva som er riktig for deg og din bolig er opp til deg. Men det kan være en ide å spørre fagfolk i forkant.

beste og billig varmepumpe banner

De forskjellige typene varmepumper:

Det finnes to generelle typer, nemlig luft til luft, og jordkilde varmepumper.

Jordkildepumper:

Jordkildepumper krever legging av rør under bakken og er mye dyrere enn luftkilde. Her må du se for deg at du fort må ut med 100,000 kr bare for å borre ned til jordvarmen, da man skal grave ganske dypt. Så kommer selve utstyret som heller ikke er gratis. Og så kan også være fremtidige vedlikeholdskostnader, så ha dette i bakhodet.

Luft til Luft:

Luft til luft varmepumper er det enkleste og det de aller fleste velger, da kostnaden er betydelig lavere, og de gir også veldig god varme og bruker forholdsvis lite strøm i forhold til det du får ut av varmeeffekt. Har du et hus på under 100 Kvm boareal holder det godt med en pumpe på 4 – 6 KW effekt. Har du et stort hus må du beregne å måtte opp en størrelse eller to.

Varmepumper i Norge:

Varmepumper som kjøpes i Norge bør være såkalte “Nordisk Modell”, slik at de er tilpasset vårt klima. Ofte har vi sterk kulde, og da skal pumpa være stabil ned helst i underkant av 15 minusgrader. Og så tåler de nordiske modellene mer ustabilt klima med veksling mellom mildvær og frost. Jeg vet av erfaring at noen av de første modellene som kom på markedet i Norge, var konstruert på en slik måte at kompressoren på utedelen ofte ble stående i vann, da den ikke var forhøyd inne i kassen, slik at det ble et vannbad når været var vått, og dette førte til rust, som til slutt tok knekken på den. Dette har de fleste nordiske modellene ungått i de senere år.

Varmekapasitet:

Det man være helt sikker på når man skal velge ut en varmepumpe er at man har nok av det man ønsker av varmeeffekt, og nok kjøling hvis man skal stille inn på komfortkjøling ved varme sommerdager. Så velger du en pumpe som ikke er kraftig nok vil du bare bli skuffet. Husk at en varmepumpe gjerne skal vare 10 – 15 år, så dette er en langsiktig investering.

Hvis kostnadene er viktigere for deg enn perfekt oppvarming eller kjølingskapasitet, så se på mindre modeller. Hvis du bare har et lite område som skal varmes opp eller kjøles ned, er disse modellene klart gunstigere for lommeboka di.

perfekt inneklima med varmepumpe

Billig Varmepumpe Ferdig Montert:

Det finnes en gratis tjeneste på nett som heter BesteVarmepumpe, som henter inn uforpliktende tilbud på varmepumper for deg, slik at du enkelt og greit bare velger deg ut det tilbudet du liker best. Du velger bare hvilken type bolig du bor i, legger inn kontaktinformasjonen, og så mottar du gratis tilbud rett på epost innboksen din. Da kan du rett og slett få billig varmepumpe inkl montering.

Fordeler med tjenesten:

Få uforpliktende tilbud gratis tilsendt.
> Kun seriøse leverandører.
> Markedsledende produkter og merker.
> 4 typer varmepumper
> Økt komfort i din bolig
> Øk verdien på din bolig
> Mulighet for 10,000 i økonomisk støtte fra Enova (ved fjerning av oljekamin og tank ved installasjon av varmepumpe).

Ulemper med tjenesten:

> Ingen som vi så langt kan se.

Konklusjon:

Er du usikker på hva du skal velge av varmepumper, vil denne tjenesten levert av BesteVarmepumpe gi deg faglige råd og gode tilbud, slik at du kan være trygg på at du velger riktig.

beste og billig varmepumpe banner

Vil du redusere strømregningen din med 50%? Kjøp en billig varmepumpe!

I et hjem er det en ting som koster vesentlig mer enn resten. Rapporter viser at halvparten av hele strømkostnadene går til oppvarming og kjøling. Det er derfor uunngåelig å søke alternative, men kostnadseffektive måter å sikre at du fortsetter å nyte komfortabel oppvarming og kjøling i hjemmet ditt. En varmepumpe er en praktisk og nyttig maskin som bruker ulike energikilder til å varme opp et hus. På grunn av navnet varmepumpe antar mange at maskinen kun kan brukes til oppvarming, men det det er faktisk ikke tilfellet. En varmepumpe er også veldig effektiv til nedkjøling av ditt hjem. Her er en detaljert kikk på varmepumper og ting du trenger å vite når du planlegger å kjøpe en.

Hvorfor velge en billig varmepumpe?

Det er mange fordeler som taler for å velge en billig varmepumpe i motsetning til å bruke annet utstyr til å varme eller kjøle ned hjemmet ditt. Så hvorfor velge en billig varmepumpe over disse andre mulighetene?

  • Effektiv

I stedet for å bruke olje eller elektrisitet til å drive varmepumpen, er varmepumper hovedsakelig avhengig av naturlige energikilder som luft eller jordvarme. I tillegg, på grunn av mangel på kompliserte prosedyrer som er involvert i å kanalisere varm eller kald energi fra en kilde til ditt hjem, gir en varmepumpe et effektivt middel for å sikre at du har de ønskede temperaturene i huset ditt.

  • Miljøvennlig

Varmepumper drives hovedsakelig av resirkulering av energi som produseres av vann, bakken eller solen. Dette eliminerer behovet for å bruke mye elektrisitet for eksempel som er en ikke-gjenbrukbar energikilde.

  • Varig

Normale klimaanlegg som brukes til å varme eller kjøle et hjem varer i minst 15 år før det begynner å utvikle komplikasjoner som krever at du kjøper en ny. En gjennomsnittlig varmepumpe kan imidlertid vare opptil 50 år på betingelse av at den vedlikeholdes godt.

  • Bra for lommeboka

Å velge å bruke en varmepumpe som hovedkilde til oppvarming eller kjøling av hjemmet, er garantert å kutte strømregningen til opptil en tredjedel. Den eneste utgiften ved å bruke en varmepumpe er på vedlikehold som gjøres en skjelden gang.

  • Både varme og aircondition

En varmepumpe kan fungere både som aircondition og varmekilde for ditt hjem.

  • Allsidig

Det er mulig å programmere varmepumpen med Wi-Fi-tilkobling. Dette gjør at du kan kontrollere varmepumpen din selv når du ikke er hjemme. I tillegg kan man ha timere installert i sine varmepumper som automatisk slår varmepumpen av og på avhengig av forhåndsdefinerte instillinger.

Hvorfor ikke velge en billig varmepumpe?

Så mye som varmepumper er veldig praktiske maskiner å ha, har de også sine egne ulemper som hver eier bør være klar over. Så hvorfor ikke velge en billig varmepumpe til huset ditt?

  • Vedlikehold

Så ønskelig som det er å eie en plugg-and-play varmepumpe som du aldri må tenke på, det samme kan ikke sies om gjennomsnittlige varmepumper. For at en varmepumpe skal kunne tjene deg i mange år, må den vedlikeholdes av en profesjonell minst en gang hvert år.

  • Begrensninger

For en luft til luft varmepumpe for eksempel, krever den et solrikt klima eller varme temperaturer for å varme huset. Hvis temperaturen er under 6 grader, kan mange slike varmepumper ikke gi oppvarming til ditt hjem.

  • Kan være støyende

For å hjelpe til med å distribuere varm eller kald luft rundt i huset, er det nødvendig med vifter. Dette kan imidlertid være svært støyende, noe som kan forstyrre for noen mennesker.

  • Ulemper

Når du installerer en varmepumpe, må du borre gjennom vegger og gjøre permanente tilpasninger til huset ditt, som du kan finne uønsket og ubehagelig.

Varmepumpe er alt i alt en stor fordel for økonomi og miljø

Da behovet for energi og oppvarming forsetter å stige, er å installere en varmepumpe i ditt hjem et meget godt alternativ til annet type oppvarming. Du blir kvitt dyre og innefektive panelovner, miljøskadelige oljefyrer, og alltid har et varmt og behagelig hjem til du skal stå opp om morgenen.

Så hvorfor ikke be om et uforpliktende tilbud fra tjenesten vi anbefaler?

billig varmepumpe banner

Scroll to top