e Sigarett med Nikotin

e sigaretter med nikotin person bilde damping

Hvorfor å bytte til e sigaretter med nikotin er en fornuftig beslutning

E sigaretten har vært på markedet i rundt en tiårs periode nå, og er av mange betegnet som den største livredderen innen røykesluttprodukter. Veldig mange har prøvd nikotinplaster, tyggis, nikotindrops, pastiller m.m. Men de fleste savner den følelsen av å ha en sigarett å holde i hånden, og faktisk kjenne kriblingen i halsen og smaken av tobakk. Det er nettopp dette som gjør e sigaretter så genialt.

Men hva er egentlig e-sigaretter?

Med betegnelsen e sigaretter, refererer vi vanligvis til et langt rør som vanligvis ligner en sigar, en sigarett, et rør eller en penn. De fleste av disse kan brukes igjen og igjen og leveres med påfyllbare og gjenbrukbare kassetter: Imidlertid er noen av disse faktisk engangsbruk. I denne artikkelen skal vi diskutere om e-sigaretter med nikotin er livreddere eller ikke. Så la oss ikke kaste bort tid og heller fordype oss i denne artikkelen. Eller kom igang med en av disse kvalitetsmerkene:

Steam
Prøv Gratis
✔ Kun 29,- i porto
✔ 100% Gratis Startpakke
✔ Ingen Kjøpsforpliktelser
- Midlertidig stengt. (Kommer snart)
Dansmoke
Testvinner
✔ Gratis Frakt
✔ 85% Rabatt (99,-)
✔ Ingen Kjøpsforpliktelser
✔ Testvinner på Smak

Noen av fordelene med å røyke e sigaretter:

 1. Inneholder ikke mange kjemikalier

I motsetning til de vanlige tobakksigarettene der ute, inneholder ikke elektroniske sigaretter mange kjemikalier overhodet. Faktisk, mens du røyker en vanlig tobakksigarett, inhalerer du mange giftstoffer, hvorav 70% kan føre til alvorlige sykdommer. På den annen side inneholder e-sigaretter bare en håndfull sikre og kjente kjemiske stoffer, og matvaregodkjente smakstilsetninger.

 1. Hjelper deg med å spare penger

En e-sigarettpatron vil bestå av den samme mengden nikotin som fins i omtrent 20 vanlige sigaretter. Faktisk vil du få tak i 5-7 pakker med e-sigaretter til samme pris som 1-2 pakker tobakksigaretter, og dette bidrar til å gjøre kostnadsbesparelsene et meget god grunn til å bytte over til e sigaretter med nikotinvæske.

 1. E-sigaretter med nikotin gir utrolig mange valgmuligheter

Selv om e-sigaretter kan virke å være ganske futuristiske, vil du ikke begrense deg til bare ett merke i det lange løp. Interessant nok er det mange valg tilgjengelig for deg som kan sammenlignes med de vanlige sigarettene på markedet. Dessuten dukker det opp stadig flere e-sigarettbedrifter med jevne mellomrom. Det skal nevnes at det finnes endel dårlige produsenter på markedet. Disse produseres ofte i øst-europa og asia. Våre anbefalinger er å gå for vest-europeiske, og skandinaviske merker eller amerikanske merker, da disse som oftest er kvalitetsbevisste.

 1. Fantastiske smaker

En annen bemerkelsesverdig ting angående e-sigaretter er det faktum at de er tilgjengelige i mange flere smaker sammenlignet med vanlige tobakksigaretter. Til tross for at du får nikotinet, vil du kunne glede deg over det i forskjellige smaker, inkludert vanilje, jordbær, sjokolade og så videre. Faktisk vil en hel verden av smak være tilgjengelig for deg. Du kan til og med gå på en hvilken som helst rare blandinger som for eksempel lakris, blåbær og pina colada!

 1. Velg styrke på nikotin

Det er et faktum at ikke hver e-sigarett der ute vil inneholde den samme mengden nikotin. Du vil kunne få forskjellige styrker som vil avhenge av hva kravene dine er. Derfor vil det være mulig for deg å begynne på 18 mg patroner, og etter å ha blitt kjent med denne nikotinstyrken kan du jobbe deg ned til 16, 12, 10, 8 og 6 mg, og så videre. Etter hvert kan det hende du ikke vil ha noe nikotin i det hele tatt. Det vil ikke være mulig å gjøre alle disse endringene med vanlige tobakksigaretter uten å endre hva slags merke du bruker. Dette er enkelt med e sigaretter.

 1. Røyk (Damp) innomhus

Å røyke en elektronisk sigarett kalles damping og ikke røyking. Dette innebærer at de ikke kommer til å bli dekket av de fleste røykeforbudene der ute. Selv om det nå jobbes med å få e sigaretten underlagt tobakksloven i Norge, så kan du dampe uten at de fleste bryr seg om dette. Men det skal nevnes at det er ikke lov å dampe på offentlig sted. Og man bør respektere de som ikke vil at du skal dampe inne i deres hjem, selv om at det ikke etterlater lukt overhodet. Så i et nøtteskall skal du kunne bruke dem når som helst, selv om du må føle deg frem alt etter hvor du er og hvem du damper rundt.

 1. E-sigaretter utgjør absolutt ingen fare for brann

Hvis du tilfeldigvis sovner mens du holder en vanlig sigarett i hånden, kan det fort føre til brann. Dessverre er det altfor mange som har sovnet av og brent inne på grunn av sigarettene. På den annen side er det ingen slik risiko i det hele tatt, selv om du sovner med en elektrisk sigarett i hånden, da den ikke brenner i fysisk forstand. Den vil ikke forårsake brann, og det er derfor ingen fare. Det skal dog nevnes at det har vært et par tilfeller i verden med at e-sigaretter har eksplodert. Dette har vært på grunn av billige merker som benytter billige og dårlige batterier. Ofte er typen Li-Po brannfarlige dersom de utsettes for støt eller overladning dersom dette er batterier av dårlig kvalitet. Velg en esigarett med Li-Ion batterier. Disse er meget trygge.

 1. Enkel å bruke overalt

Til tross for at de er mer teknisk avanserte enn de vanlige sigarettene, er e-sigaretter ganske enkle å bruke. De fleste av disse er tilfeldigvis todelt modeller som ikke er kompliserte i det hele tatt, og du vil kunne begynne å dampe nesten øyeblikkelig. Batteriene aktiveres automatisk ved at du begynner å inhalere fra munnstykket, og da skapes dampen. Når du slutter å trekke deaktiveres batteriene. Så de fleste gode merker kan trenger du ikke tenke på å slå av og på. Sigaretten styrer dette selv.

 1. E Sigaretter er forbundet med lav risiko

De vanlige tobakksigarettene består av så mange som 70 kreftfremkallende stoffer som er kjent for oss, og minst 4000+ kjemiske tilsetninger totalt, alle mer eller mindre skadelige. Når det gjelder elektroniske sigaretter, er det imidlertid ganske enkelt nikotin, smakstilsetninger, så vel som propylenglykol og vegetabilsk glyserin. Disse to siste forkortes ofte PG og VG. Imidlertid er det veldig små mengder kreftfremkallende stoffer i de elektroniske sigarettene som ikke vil forårsake noen betydelig skade på lang sikt. Faktisk vil e-sigaretter redusere risikoen for sykdom betydelig.

 1. Ligner på røyking

E-sigaretter er produsert med den hensikt å gjenskape følelsen av å røyke vanlige tobakksigaretter. Faktisk unnlater de ikke å levere varene også. Du får en sky av damp som ligner røyk akkurat som de vanlige sigarettene der ute. Interessant nok kommer flere e-sigarettmerker på samme måte med sigarettlignende munnstykker og en glødelampe i tuppen gjør at de ser akkurat som vanlige sigaretter mens du inhalerer.

dame fornøyd med å dampe e sigarett med nikotin

Farene ved å røyke tobakk og sigaretter:

Det er kjent for oss alle at røyking av tobakk har mange skadelige effekter på helsen vår. Imidlertid fortsetter mange individer å røyke mens de ignorerer disse risikoene overhodet. Sigarettrøyk består altså av over 4000 kjemiske stoffer, hvorav flere til og med kan føre til kreft. Disse stoffene er blant annet Arsenikk, Karbonmonoksid, Tjære, Formaldehyd og rundt 65 andre stoffer. Bortsett fra disse skadelige giftige stoffene, inneholder sigaretter også nikotin som kan forårsake psykologisk såvel som fysisk avhengighet av tobakk over tid.

Faktisk er røyking en av de viktigste dødsårsakene over hele kloden for tiden. Det har blitt avslørt av omfattende studier at en tobakksrøyker har 3 ganger så høy sannsynlighet for å dø mellom 30 og 70 år enn en ikke-røyker.

 

Tobakk kan forårsake flere typer sykdommer, inkludert følgende:

 • Kreft i spiserøret
 • Magekreft
 • Blærekreft
 • Kreft i munnen
 • Bukspyttkjertelkreft
 • Kreft i livmoren

 

Tobakk kan øke risikoen for hjerneslag så vel som hjerteinfarkt i stor grad. Det kan også påvirke fruktbarheten. Gravide mødre skal ikke røyke, siden det kan påvirke babyens utvikling og samtidig øke muligheten for for tidlig fødsel, og eller dødfødsel.

E Sigaretter med nikotin i Norge 2019

Nå er det slik at det i utgangspunktet ikke er lov å selge e sigaretter med nikotin over disk eller på nett i Norge, men at dette skal gjøres noe med enten i 2019 eller neste år. Men lovverket tillater å bestille produkter som sendes fra lager i EU/EØS området til Norge, hvis formålet er røykeavvenning. Du har ikke lov å bestille mer enn 3 måneders forbruk i en omgang, men du kan altså gjøre dette hvis du ikke bestiller fra Norge. Vi viser deg noen kvalitetsmerker som du kan prøve ut dersom du ønsker. Den ene typen er helt gratis å prøve, den andre betaler du 99,- med 85% rabatt, og er forøvrig en testvinner. Så da kan du enkelt komme i gang med å kutte den usunne tobakken for godt.

 

Noen av fordelene med å erstatte tobakk med nikotinholdige e sigaretter:

 

 • Minske risikoen for alvorlige sykdommer
 • Ta vare på lungene
 • Få tilbake kondisjon
 • Damp inne (Ingen lukt)
 • Skåne andre for passiv skadelig røyk
 • Spare betydelig med penger
 • Enklere å slutte med nikotin pga. nedtrapping på nikotinstyrke

 

Konklusjon:

Som du ser er fordelene med røykeslutt, og å kaste tobakken og erstatte den med mye tryggere e-sigaretter er utrolig mange. Den største fordelen er helsegevinsten, men ikke minst det faktum at lommeboka di får det utrolig mye lettere. Og kanskje en dag blir du helt nikotinfri 🙂

Prøv en av disse kvalitetsmerkene med e sigaretter med nikotin:

Steam
Prøv Gratis
✔ Kun 29,- i porto
✔ 100% Gratis Startpakke
✔ Ingen Kjøpsforpliktelser
- Midlertidig stengt. (Kommer snart)
Dansmoke
Testvinner
✔ Gratis Frakt
✔ 85% Rabatt (99,-)
✔ Ingen Kjøpsforpliktelser
✔ Testvinner på Smak

 

Rull til toppen