Eurodel

Eurodel bilde


 

Eurodel – Hvem er de, og hva kan du forvente?

Eurodel er kanskje ikke det eldste selskapet i Norge, men det er kanskje et av de selskapene som vokser mest. Bedriften ble grunnlagt i 2012 og omsatte de første årene for under 10 millioner kroner. Fra 2016 har dette derimot snudd og de har i løpet av bare 4 år gått fra å omsette 10 millioner kroner til å omsette for hele 124 millioner kroner. Dette er en vekst på over 1200%!

Selskapet har hovedkontor i Tjøllingveien i Telemark. Det ligger omtrent midt mellom Sandefjord og Larvik. Med et hjemmekontor i Vestfold og et lager i Latvia, så har eierne hatt en supervekst på bildeler. Etter å ha brukt et halvt år på å få første bestilling, så kan man trygt si at de får flere bestillinger nå.

 

Hovedkontoret har følgende registrerte adresse:

Eurodel AS

Tjøllingveien 928
3280 Tjodalyng

Tlf: 21 93 97 76
Org nr: 999 203 841

Daglig Leder: Jan Otto Jansen
Antall ansatte: 3

>>Besøk Eurodel.no

Eurodel har både originale deler og kvalitetsdeler

Bedriftens fokus er å selge originaldeler til bil, eller deler fra kjente produsenter og leverandører i bilindustrien. Alle biler er forskjellige på sine måter og det er ofte et problem å lete blant deler som kan og kan ikke passe akkurat din bil, men her har de gjort jobben for deg.

Er man usikker på hvilken del som passer til din bil, så er det bare å skrive inn registreringsnummeret på bilen din på nettsidene, så får du opp en lang rekke med bildeler som passer akkurat din bil. Dette kan være alt fra store deler som motorer og eksosanlegg, til små deler som gulvmatter og motoroljer.

Den lille ekstra delen med at man får opp en oversikt over hvilke deler som passer din bil gjør at det fjerner et stort stressmoment hos flere bilkjøpere og man trenger ikke lenger en utdanning i mekanikk for å kunne handle riktig bildeler, så slipper du også mange ekstra kostnader på å gjøre det selv.

Det er enkelt å handle bildeler hos Eurodel

Mange velger å handle billigere deler fra mindre kjente leverandører, men hos Eurodel fokuserer de på å gi deg kvalitetsdeler fra ordentlige selskaper til en pris som kan konkurrere med billigselskapene. Det betyr at du kan gi din bil originale deler til nesten samme pris som billigvarianten. Selskapet har et lager på over 7 MILLIONER deler til en pris som er opptil 70% billigere enn hos andre leverandører. Delene blir levert fra 300 ulike produsenter i ulike prisklasser og kvalitet, så du har et hav av deler å velge mellom rett fra fingertuppene.

30 dagers åpent kjøp og fornøydgaranti

Skulle du derimot mot formodning kjøpe deler som ikke passet akkurat din bil, så fortvil ikke. Eurodel tilbyr hele 30 dagers åpent kjøp og fornøydgaranti. Det vil si at dersom du ikke er fornøyd med originaldelene, så kan du bare sende dem tilbake og få full refusjon, det er det vi gjerne kaller en god deal. Du får i tillegg produsentens garanti på alle varer, så dersom noe skulle gå galt med delene, så kan du trygt vite at disse delene finnes det garanti på fra velkjente produsenter.

Eurodel.no har et samarbeid med Postnord og Posten Norge. Dette gjør at du har landets korteste leveringstid på bare 1-5 dager. Dette betyr at dersom du trenger deler til din bil, så kan faktisk være hos deg dagen etter bestillingen avhengig av hvor i landet du bor. Du vil også få en epost og sms med sporingsdetaljer, slik at du kan følge med på hvor delene dine er i landet og når estimert ankomsttid er til deg.

Levert hjem på døren

Her kan du også enten velge å få levert delene til ditt nærmeste hentested, eller for bare 40 kroner ekstra få dem levert rett på døren din. Alle delene er i tillegg fortollet for deg, slik at du ikke trenger å tenke på toll for å importere originaldeler fra produsentene.

De driver også en liten blogg, her legger de ut tips og triks som alle kan få nytte av slik som tegn til at bilen trenger et oljeskift. Visste du at det finnes hele 10 ulike tegn til at bilen din trenger oljeskift? Kanskje på tide å ta en sjekk nå på det.

Ikke bare det, men de skriver også ting man må vurdere før man kjøper ting som motorer og tilhengerfester som de fleste kanskje ikke tenker på. På Bloggen kan man ikke bare kjøpe bildeler, men man kan også bli en bilekspert hjemmefra.

Kundeservice

Dyktig og behjelpelig kundeservice

Skulle du være usikker på noe med bil eller bildeler, eller har noen spesifikke spørsmål til dem, så kan man alltid ta kontakt med deres kundesenter som svarer så fort de kan, her kan man både få tips til akkurat din bil, eller bare spørre om hvordan man handler bildeler på nett.

Trustpilot Eurodel
(Bildet er hentet fra Trustpilot.com)

På bare 7 år så har Eurodel AS blitt en troverdig bedrift og en fast leverandør for mange nordmenn sine bildeler. Dette har gjort at de har fått hele 4,6 stjerner på Trustpilot etter hele 13 000 stemmer. Etter så mange anmeldelser er dette en bedrift man trygt kan stole på for å få tak i kvalitetsdeler til bil.

Det vi synes er aller finest med dem er at dersom du er usikker på om delene du har valgt ut passer, kan du bare huke av for om at du ber dem dobbeltsjekke dette før de sender ut bestillingen din. Dette koster ingenting, og er en ekstra service som de yter for sine kunder. Slik er du helt trygg på at du får riktige deler til en best mulig pris.

>>Besøk Eurodel.no

Eurodel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen