Fri Data på Mobilabonnement

fri data på mobilabonnement bilde

Mye har skjedd i mobiltelefoniens verden, og nå er det fri bruk av data som gjelder. Vi har sett på de ulike tilbyderne som har tatt dette steget, og har også satt opp en sammenligning av dem for deg.

Endelig kan man altså få seg et mobilabonnement med Fri Data..!

Dette er kanskje årets største nyheter når det kommer til mobilabonnement med fri data. I praksis har du ikke fri data, men du kan få et tillegg på hele 1000 GB for kun 99,- i tillegg til mobilabonnement fra 299,- per mnd. Så for totalt kr 398,- per måned kan du gjøre hva du vil med telefonen din. Enten det er epost, facebook, streaming av musikk og video, spilling eller hva det måtte være.

Mobilabonnement med Fri Bruk av Data

ICE.net var de første med å komme med Data Rollover. De var de først til å komme med 300 Gb kvote på mobilt bredbånd. Og nå er de altså først ute med fri bruk på mobilabonnement. Altså 1000 GB, noe du skal få enorme problemer med å klare å bruke opp.

For en normal familie holder det som oftest godt med 200-300 GB dersom man streamer mye. Så hva kan du ikke gjøre med hele 1000 GB, eller en TB (TeraByte). Dette er et stort skritt i riktig retning når det gjelder datakvoter.

Abonnement får du fra 299,- per mnd og legger du til “Data Frihet” til 99,- får du altså 1000 GB for kun 398,- i måneden.

Hvem gir deg mobilabonnement fri data?

Chili Mobil Fri Data

Chili Mobil var først ute med fri data på sine mobilabonnement. Men det er ikke uten forbehold. For hver 5 GB du bruker, må du aktivere ny kvote på 5 GB via en SMS melding, og når du har passert 5 GB i løpet av en dag, blir hastigheten strupet til 3 Mbit/s. Så i realiteten ikke fri bruk i det hele tatt. 🙁

Telia Fri Data?

Jada, Telia har absolutt kastet seg inn i kampen om å tilby fri data. Ingen tvil om det. Hos dem får du bruke absolutt så mye du orker av data. Eneste begrensning er at når du passerer 40 GB forbruk på 1 måned, vil hastigheten bli redusert ned til 3 Mbit/s. Ikke at det er den store ulempen, da du får gjort det meste med den farten, men det er for å begrense litt på mengde data som blir brukt per time. Det går mye fortere å bruke opp 1 Gigabyte på med 100 Mbit/s kontra med 3 Mbit/s. Men mobilabonnement med fri bruk er det i allefall hos Telia.

Fri Data Telenor?

Nei, ikke i det hele tatt. De er ikke i nærheten av å tilby det som Telia og ICE.net gjør. Det største abonnementet hos Telenor heter Flexi, og gir deg maksimalt 60 GB for kroner 799,- per måned. Så fri data? Nix. Ikke enda.

Billigste abonnement med fri data?

Hos ICE.net får du full hastighet i sitt eget nett (10 Mbit/s), og bruker altså inntil 1000 GB helt fritt uten stopp. Dette vil si at du kan streame ubegrenset med film med dette tilleggsabonnementet. Og husk at du kan bruke mobilen som trådløssone hvis du har en nyere smarttelefon. Da kan alle i familien koble seg på og streame og surfe via ditt abonnement. Genialt, ikke sant?

ICE.net har mobilabonnement for alle behov

Etter at ICE.net begynte å selge mobilabonnement har de opplevd en enorm kundevekst. Dette fordi de selger abonnement med mye data til en lav pris i forhold til mange av sine konkurrenter. I tillegg har de skikkelig billige mobilabonnement som er perfekt for kunder som ikke har store behov for data. Abonnement fra kun 99,- kroner per mnd som gir deg fri tale, sms og mms samt 500 MB data til litt surfing. Dette er det utrolig mange som har slått til på.

Rull til toppen