GPS Klokke For Barn

GPS klokke for barn - bilde av barn som blåser bobler

GPS Klokke For Barn
4.7 (94.29%) 7 vote[s]

 

GPS Klokke for Barn

Leter du etter en GPS-klokke for barn?

Barna er våre kjæreste skatter. Foreldrene har ansvar for å sikre at de små er trygge. Det er imidlertid ikke mulig å holde øye med barna dine hver gang de er borte fra deg. Det er her teknologier som GPS-klokker kommer inn. De hjelper deg å vite hvor barna dine er når de er ute og leker eller henger sammen med venner. For eksempel, hvis de går seg vill, kan du alltid spore dem. Blant flere merker med GPS-klokke for barn, finnes det Gator GPS klokke og Xplora. De leveres med flere funksjoner for å holde barnet ditt trygt.

Tail it
✓ 3 Farger
✓ Sprutsikker
✓ Liten og Lett
✓ 120 timers batteri
✓ GPS
✓ Fra 79,- / Mnd.
✓ 999,- kr
Xplora
✓ 2 Farger
✓ Vanntett (IP-67)
✓ Liten og Lett
✓ 60 timers batteri
✓ GPS
✓ Fra 99,- / Mnd.
✓ 1795,-

Litt mer om Tail it (Gator) GPS Klokke for Barn

Bortsett fra at Gator har en GPS, tillater det også brukeren å ringe og motta telefonsamtaler. Du kan lagre over 10 kontakter og tre andre for SOS-alarm. De tre samtalene er i nødstilfeller. Barnet ditt trykker på SOS-knappen i tre sekunder, og klokken ringer en tilgjengelig kontakt.
Barn er lekefulle. De liker å leke med vann og i regnet. Med Gator smartwatch trenger du ikke å bekymre deg for at den blir utsatt for vann fordi den er sprutsikker. Begrens derfor ikke barnas lekeaktiviteter. Tillat dem å leke så mye som de har lyst til.
Du har sannsynligvis et portforbud for dine kjære barn. De trenger å vite når det er på tide å gå hjem. Denne GPS klokken for barn kommer til nytte. Det holder dem trygge og lar dem få vite når at de skal komme hjem. Hvis du reiser til et annet sted, angir klokken lokal tid og dato. Det justerer også tidssoner automatisk for gjøre det enkelt for deg.
Gator er en brukervennlig smarttelefon for barn. Det har ikke mange knapper; bare to. Det er enkelt for barnet ditt å gjøre en samtale og motta en. For å vite barnets plassering og rute må du laste ned Gator-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Herfra kan du overvåke bevegelsen når som helst.
Hvis du har barn, vet du allerede at de kan være veldig utspekulerte. En god forelder eller verge lar ikke barn dra hvor som helst. Det er noe som heter geofences, som du setter opp. De fungerer som usynlige grenser.

Gator holder barna dine unna de stedene de ikke bør være ved å sende deg varsler fra appen når de kommer inn og forlater geofensen. Dette øker sikkerheten til enhver tid. Det siste du trenger er at barnet ditt er i et farlig område, for eksempel et basseng med vann eller for langt unna hjemmefra.
GPS på denne klokken er en nyttig funksjon. Med det kan du alltid vite ruten som brukeren tok. Ved hjelp av Android eller iOS-enheten, kan du identifisere ruter barnet ditt har vandret, og hvis de lyver om hvor de har vært vil du vite sannheten uansett.Gator GPS klokke for barn kommer med sanntidssporingskapasitet.

Hvert 30. sekund oppdateres brukerens plassering automatisk via Wi-Fi og GPS. Du vil altså alltid vite hvor barnet ditt er til enhver tid. Hvis barnet tar av sin GPS klokke, sender enheten et varsel til appen for å gi deg beskjed. På denne måten er du i stand til å ta de nødvendige tiltakene som trengs.
For å hindre at kontakter ringer til barna dine når de er på skolen, kan man bruke skolemodusfunksjonen på GPS klokka. Det sørger for at kontakter ikke ringer til dem når de er på skolen for å unngå forstyrrelser når de har skoletimer.
Den største feilen som kan skje er at barnet ditt er ute med en GPS smartklokke som har lavt batteri. Dette er elegant håndtert i GPS klokka til Gator. Gator har nemlig en lavt-batteri alarm som sikrer at du lader klokken når det er nødvendig. Et fullt batteri varer opptil seks dager.
Barn liker sterke farger. Gator tilbyr en rekke nyanser for dem å velge blant, for eksempel gul, rosa og lyseblå. Mørke farger som svart er også tilgjengelige hvis de liker dem. Gator GPS klokke for barn er lett. Det er ingen grunn til å bekymre deg for at barnet ditt skal ta den av da vekten er ubetydelig.

Når det gjelder utførelsen, kan dette merket skryte av et tøft, robust design som tåler både støt og riper som kunne oppstått fra de ulike aktivitetene til brukeren. Gator GPS klokke er elegant og gir dine barn et kult utseende.
• Den er liten og lett

• Lett for et barn å svare på en samtale

• Den har en solid konstruksjon

• Den er slank og slitesterk
• Den kan ikke brukes når den er nedsenket i vann som under svømming

• Du må navigere gjennom kontakter ved hjelp av knapper, noe som kan gå litt sakte hvis du har flere kontakter lagret

Gator GPS klokke for barn er en av flere ulike smart klokker for barn på markedet. Når du handler, vær oppmerksom på faktorer som holdbarhet, kvalitet, design og konstruksjon. Det anbefales at du kjøper en klokke som har lang holdbarhet (se materialet det er laget av, tøft, høy kvalitet, enkelt å betjene og godt bygget. Produsenten av Gator GPS-klokker vurderer alltid slike faktorer. Det ville være en egnet gave til din kjære små.
Sikkerheten til sine barn er det mest viktige for alle foreldre. Det er ikke alltid mulig å begrense bevegelsen, spesielt når de når et stadium hvor de kan gå alene. Du bør la barnet ditt utforske sitt miljø, men samtidig holde det borte fra farer. Med smartklokker som Gator kan du overvåke barna dine. Det er det du trenger for å sikre at de forblir innenfor det geografiske området du oppretter og holdes borte fra farlige områder.
Gator er et toppkvalitets, holdbart og brukervennlig produkt. Vekten er ikke et ulempe. Barnet ditt vil kunne bruke det hele tiden når det er nødvendig. Last ned Gator-appen og begynn å se barnet ditt selv når det er borte for deg. Med dette produktet er du bedre i stand til å holde barna tryggere enn når du ikke kan følge med dem.

Til slutt er det dette med pris da. Tail it Gator er betydelig rimeligere enn testvinneren Xplora. Men selvfølgelig er ikke pris alt. Uansett er valget ditt.

Besøk Tail it
Tail it
✓ 3 Farger
✓ Sprutsikker
✓ Liten og Lett
✓ 120 timers batteri
✓ GPS
✓ Fra 79,- / Mnd.
✓ 999,- kr
Xplora
✓ 2 Farger
✓ Vanntett (IP-67)
✓ Liten og Lett
✓ 60 timers batteri
✓ GPS
✓ Fra 99,- / Mnd.
✓ 1795,-

Billig Mobilabonnement
Billige mobilabonnement fra lavprisaktører Her finner du en oversikt på billige mobilabonnement fra utvalgte lavprisaktører. Sorter enkelt på dine kriterier som 4G, datamengde, roaming, bindingstid med mer. Hvordan velger du et billig mobilabonnement? Ved mobil eller mobil abonnement refererer vi til de offentlige mobiltjenestene som gir oss tilgang til mobilnettverkene i Norge. Abonnementet vårt kan […]
Barneklær på Nett
Hvorfor kjøpe barneklær på nett? Mange foreldre vil ha det beste for sine barn, fordi de vil ha dem til å se bra ut hele tiden. Dette betyr å kjøpe de beste klærne til barna sine. For noen foreldre er det imidlertid ikke mulig å handle for sine barn på grunn av deres travle tidsplaner. […]
Fri Data på Mobilabonnement
Mye har skjedd i mobiltelefoniens verden, og nå er det fri bruk av data som gjelder. Vi har sett på de ulike tilbyderne som har tatt dette steget, og har også satt opp en sammenligning av dem for deg. Endelig kan man altså få seg et mobilabonnement med Fri Data..! Dette er kanskje årets største […]
iPhone med Abonnement
Hvorfor iPhone med abonnement er en så god ide? Alle har fra tid til annen lyst å fornye seg litt. Enten det er en tur til frisøren, ny bil eller ny mobiltelefon. Og det er jo ingenting som er så spennende som å få råd til å kjøpe eller gjøre det man har lyst til. […]
Lån uten Sikkerhet
Søk om lån uten sikkerhet Har du mange småbeløp du betaler hver måned på ulike kreditter og lån kan det være lurt å søke om et lån uten sikkerhet. Dette kalles på godt norsk for et forbrukslån. Men det er litt misvisende da et slikt lån ikke nødvendigvis må gå til «forbruk». Det kan også […]
Mobil med Abonnement
Mobil med abonnement til GENIALE Priser Mobiltelefoner sammen med abonnement er den mest lønnsomme metoden å kjøpe ny telefon på. Dette fordi du får rentefri avbetaling på mobilen, og samtidig får du med rimelige abonnementer. I allefall hvis du velger riktig leverandør. Vi samarbeider med Ice fordi de har blant markedets billigste mobilabonnement, og nå […]
Billig Bensin & Diesel
Billig Bensin & Diesel – Våre 3 Ultimate Tips (Pluss Bonus) Drivstoffprisene når stadig nye høyder. Det blir dyrere å både eie og å kjøre bil. Avgiftsøkningene ser ikke ut til å noen ende. Og drivstoffet koster mer for hver måned som går. Så hvordan går du frem for å spare mest mulig og får […]
Billig Fly og Hotell – På Den Smarte Måten
Billig fly og hotell En rundtur i verden er verdens største reise. For to av hver tredje person er dette den ultimate reiserfaring, ifølge nyere forskning. Unødvendig å si, i en verden besatt av reise, er både reisende og reisebyråer på jakt etter de billigste hotellrommene og flybillettene som er tilgjengelige. Selvfølgelig er det ikke […]
Webhotell
Webhotell – 3 Kvalitetsleverandører «Et webhotell er en tjeneste på en webserver som gjør en bruker i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider.» (Wikipedia) Er du ute og leter etter webhotell og leverandører av hostingtjenester i Norge, trenger du ikke lete noe lengre. […]
Regnskapsfører Pris
Regnskapsfører Pris – Finn Beste og Billigste Regnskapsførere er kanskje den største konsentrasjonen av økonomiske fagfolk i de fleste byer. Med en rekke firmaer som vises i kataloger og synlig rundt i sentrum av mange store byer, spesielt i finansdistriktene, omfatter rekkevidden av virksomheter som tilbyr regnskapstjenester alt fra små virksomheter til store internasjonale selskaper. […]
Bytte Strømleverandør
Hvordan bytte strømleverandør? Gir dine strømregninger deg hodepine? Hvis du føler at du betaler mer enn hva du burde til strømleverandøren din, kan det være på tide å bytte. Det har blitt slik i dag at prisen på en vare bestemmes av kundens evne og villighet til å betale. Så hvis mange nok betaler en […]
Bredbåndsleverandører
Bredbåndsleverandører Lurer du på om du kan få internett til din adresse, og på hva slags bredbånd som er tilgjengelig der du bor? Bredbånd kommer som kjent i mange former, hastigheter og prisklasser. Derfor er det en god ide at du holder deg på denne siden for å lære om en fantastisk tjeneste. Den henter […]
Internett på Hytta
Internett på hytta Hvis du har et fortreffelig sted ute i skogen, på fjellet eller ved sjøen kanskje, og du bruker fridagene dine til avslapping og uteaktiviter, da har du vel funnet paradiset på jord, ikke sant? Vel, for mange er det med å ha hytte eller sommerhus et fristed der man ikke har hverken […]
Bensinkort
Bensinkort – Alle Kort i Norge Relevant for: Bensinkort Shell, Bensinkort Circle K, Bensinkort Esso, Bensinkort ST1, Bensinkort Firma. Et bensinkort er et lite plastkort på lik linje med vanlige kredittkort som benyttes for å få rabatter på drivstoffet man fyller på tanken hos de ulike bensinstasjonene. Har du hatt et slikt før vet du […]
Satellittbredbånd – Erfaringer & Vurderinger
Satellittbredbånd Erfaringer og Vurderinger Vi skal i denne artiklen ta en nærmere titt på hva satellitt internett er for noe, og belyse fordelene og ulempene med dette produktet. Hva er satellittbredbånd? Satellittbasert bredbånd kom til verden for mange mange år siden, men da var det skikkelig tregt, og dessuten måtte man ha en egen linje […]
GPS Klokke til Barn
GPS Klokke for Barn Leter du etter en GPS-klokke for barn? Vurder å kjøpe Gator Smart Watch Barna er våre kjæreste skatter. Foreldrene har ansvar for å sikre at de små er trygge. Det er imidlertid ikke mulig å holde øye med barna dine hver gang de er borte fra deg. Det er her teknologier […]

Rull til toppen