Xplora GPS Klokke For Barn – Vurdering 2020

GPS klokke for barn - bilde av barn som blåser bobler
Cannot find grid informationCannot find grid information

Xplora GPS Klokke for Barn – Hva kan du Forvente?

Leter du etter en GPS-klokke for barn?

Barna er våre kjæreste skatter. Foreldrene har ansvar for å sikre at de små er trygge. Det er imidlertid ikke mulig å holde øye med barna dine hver gang de er borte fra deg. Det er her teknologier som GPS-klokker kommer inn. De hjelper deg å vite hvor barna dine er når de er ute og leker eller henger sammen med venner. For eksempel, hvis de går seg vill, kan du alltid spore dem. Blant flere merker med GPS-klokke for barn, finnes det Tailit, Gator GPS klokke og Xplora. De leveres med flere funksjoner for å holde barnet ditt trygt.

Om GPS Klokke for Barn – Xplora 3S Modellen

Xplora er blant de få modellene som har holdt seg populære siden første GPS-klokker dukket opp. Dette merket sikrer sikkerheten til data, og er fin til bruk i idrett, samt har en vanntett design så vel som et kamera for stillbilder. Det gjør det også mulig å ringe, sende meldinger og tilby geolokaliseringstjenester.

Xplora smartklokker for barn, så vel som voksne, brukes for tiden av over 400 000 brukere over hele kloden. Dette merket har også den prisbelønte produktutvalget som er spesielt laget for å opprettholde familiens sikkerhet. Xplora vant testen hos Tek.no.

Fordelene med Xplora 3S GPS klokke for barn

Xplora 3S-modellen bruker GSM, Wi-Fi og GPS for å tilby korrekt stedssporing både ute og inne. Du kan også angi geo-gjerder rundt hjemmet, skolen aller andre steder. Denne funksjonen gjør det mulig å motta varsel dersom barnet med GPS-klokken går utover det angitte stedet. Derfor kan du ha fred i ditt sinn med å vite at barnet ditt er trygt.

Med denne enheten kan barnet ditt ta mer enn 1000 stillbilder, lagre dem på 160 MB minne og dele dem med andre medlemmer av familien. De kan også bli forelsket i aktivitetsovervåkningen, samt konkurranser med påminnelsene, skritteller. De kan også bruke klokken til å være deres stoppeklokke.

Dessuten er de 100 prosent vanntette (IP67). Barna dine kan spille plaske så vel som å svømme i et hav eller basseng. Den holder seg vanntett i en og en halv meter under vannoverflaten i 30 minutter.

Videre, med denne klokken, kan barnet ditt motta og ringe fra omtrent femti forhåndsregistrerte numre. De kan også motta talemeldinger, bilder og emoji. Xplora 3S-modellen har SOS-knappen som aktiverer SOS-protokollen når den trykkes under en nødsituasjon. Dette systemet vil sende detaljene om barnets beliggenhet og gi en varsling til nødkontaktene.

Denne enheten har også 520mAh-batteriet, som varer i 5 dager når det er i ventemodus. Du kan også lade enheten din i en time når batteriet har lite strøm. Hele klokken har en jevn berøringsplastikkfinish, som gjør den holdbar. Klaffene på baksiden åpnes for å avsløre mikro USB-porten for å lade enheten og simkortporten.

Etter at du har fått barnet ditt denne GPS-klokken, må du dessuten laste ned og installere Xplora-appen på telefonen. Appen vil tilby total kontroll av klokken. Du kan stille inn dager og timer i uken som barnet ditt kan bruke klokkens fulle funksjoner.

GPS Klokke for barn – Hvorfor bør du anskaffe en?

En GPS klokke for barn er viktig for deres beskyttelse. Hvis du ønsker å tilby omsorg for barnet ditt, bør du kjøpe en GPS-klokke. Det er avgjørende å vite ditt barns lokasjon hele tiden, og denne teknologien tilbyr en perfekt løsning. Markedet har flere typer GPS-trackere for barn, og det kan være en vanskelig oppgave å velge en som passer dine behov.

Dette innlegget vil beskrive den beste modellen, som ikke bare har nødfunksjoner, men også vanntette og fargerike evner. For at du skal kunne ta et informert valg, må du forstå fordeler og ulemper ved å bruke GPS-tracker for barn.

Fordelene med GPS-klokker for barn

Mange barn blir savnet hver dag og etterlater foreldrene i sorg, sjokk og desperasjon. Takket være en GPS-klkke kan du identifisere riktig sted for barnet ditt hver gang. Disse klokkene bruker satellittsystemet for å identifisere stedet. GPS klokkene er sanntidsenheter og er laget for å gi en kontinuerlig oppdatering av barns beliggenhet. De er i tillegg laget for å varsle deg som foreldre når det er en nødsituasjon eller avvik fra oppsatte planer. I tilfelle barnet ditt ikke klarer å hente telefonen eller ikke har den riktige lokasjonen deres, kan du presist finne deres lokasjon og avgjøre hvor lang tid det vil ta dem å komme hjem.

Barnes GPS trackere / klokker har i tillegg spesialknappen som fungerer som panikk-knappen. Barna dine må bare trykke på den når de trenger øyeblikkelig hjelp, har gått seg bort eller har problemer. Etter å ha trykket på knappen utløser den en alarm som vil hjelpe deg med å finne barnet ditt og beskytte det før det får skade eller blir offer for en forbrytelse.

Noen av disse GPS-enhetene gir i tillegg et trinn, hjerterytmen og overvåker temperaturen i kroppen, blant andre. Slike funksjoner vil hjelpe deg med å skille din barns velvære.

GPS-sporingsenheter er dessuten vektløse og kommer i små størrelser. dermed kunne de effektivt brukes av små barn. Du kan nå være mye tryggere når du bruker GPS klokke, siden den gir deg oppdateringer hele tiden. I tilfelle du ikke følger nøye med på barna dine, trenger du ikke bekymre deg for at GPS’en vil hjelpe deg med å gi detaljer om barns lokasjon.

Med en slik dings garanterer du barnas fullstendige beskyttelse. GPS klokker til barn er like presise som navigasjonsmekanismen. Disse varene har også en prislapp som ikke krever at betaler skjorta.

Ulemper med GPS-klokker for barn

Mange individer stiller spørsmål ved bruken av GPS-sporingsenhetene for barn med frykt for å hindre utviklingen av barns uavhengighet. Hvis du som forelder er opptatt av ditt barns oppholdssted kontinuerlig, kan det skape en falsk sikkerhetsfølelse når de er ute alene.

En annen frykt er krenkelsen av personvernet på barnet eller tenåringen, noe som kan få dem til å gjøre opprør og bli kvitt trackeren. Sporerne som lar deg lytte til hva som foregår rundt barnet, kan bli sett på som et brudd på personvernet.

Xplora
✓ Vanntett (IP-67)
✓ Liten og Lett
✓ GPS
✓ Fra 99,- / Mnd.

Rull til toppen