iPhone med Abonnement

iphone med abonnement bilde

Hvorfor iPhone med abonnement er en så god ide?

Alle har fra tid til annen lyst å fornye seg litt. Enten det er en tur til frisøren, ny bil eller ny mobiltelefon. Og det er jo ingenting som er så spennende som å få råd til å kjøpe eller gjøre det man har lyst til. Da er gleden stor, og det føles helt riktig. Og man skal absolutt unne seg noen goder her i livet. Det er jo nettopp det pengene er til. En ny tlf, f.eks en iPhone med abonnement er absolutt noe mange ønsker seg. Men hvorfor er det å kjøpe mobiltelefoner sammen med abonnement en så god ide?

For det første; Tiden der man kjøper telefoner rådyrt gjennom ekstremt dyre abonnementer, som både koster skjorta i månedsavgift, men også å bruke, er forbi hvis man velger den riktige leverandøren i allefall. Vi har studert prisene på markedet og funnet ut at det er en leverandør som er spesielt god på mobiltelefoner, også iPhone med abonnement.

Men det er ikke abonnementet som avgjør hva det koster, men hvilken avbetalingsplan du velger. Du skjønner det at hos dem får du rentefri avbetaling på telefonen over 1 eller 2 år, avhengig av hvilken månedssum du er villig til å betale. Lengre tid gir lavere sum, men altså lengre avbetalingspris. Totalprisen blir den samme siden det ikke er renter. Eneste kravet er at du kjøper med et abonnement også. Slik får du billig telefoni, samtidig som at du får deg ny iPhone, uten å måtte betale hele summen på en gang. Veldig smart.

Her er de mest populære iPhone med abonnement / Rentefri nedbetaling:

iPhone Xs MAX
Rentefritt fra kun 583,- / mnd.
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 16.378,-
iPhone Xr
Rentefritt fra kun 341,- / mnd.
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 10.578,-
iPhone X
Rentefritt fra kun 416,- / mnd.
iphone x black image
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 12.378,-

 

>> Se alle iPhone telefoner

>> Se alle andre mobiltelefoner

Rull til toppen