Mobil med Abonnement

mobiltelefon med abonnement bilde

Mobil med abonnement til GENIALE Priser

Mobiltelefoner sammen med abonnement er den mest lønnsomme metoden å kjøpe ny telefon på. Dette fordi du får rentefri avbetaling på mobilen, og samtidig får du med rimelige abonnementer. I allefall hvis du velger riktig leverandør. Vi samarbeider med Ice fordi de har blant markedets billigste mobilabonnement, og nå har de også mobiltelefoner med abonnement til genialt lave priser.

Her er noen toppmodeller:

iPhone X
Rentefritt fra kun 416,- / mnd.
iphone x black image
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 12.378,-
Samsung Galaxy S9+
Rentefritt fra kun 250,- / mnd.
samsung galaxy s9 plus image
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 8.378,-
Huawei P20 Pro
Rentefritt fra kun 250,- / mnd.
huawei p20 pro image
✓ Betal 0,- kr nå
✓ Abonnement fra kun 199,-
✓ Minste totalpris 8.378,-
Se hele utvalget av ditt foretrukne merke:

Hvorfor du bør kjøpe mobiltelefon med abonnement

Subsidierte abonnementsmobiltelefoner har lenge vært den mest populære måten folk skaffer seg nye telefoner på, og en av de største fordelene er selvsagt det at det lar deg fordele kostnadene ut over telefonens levetid.

Kjøpsplanen er den at du får rabatt på mobiltelefoner når du registrerer deg hos operatøren som selger den. Når du kjøper en telefon med abonnement velger du først mobiloperatøren du foretrekker, så telefonen din, og så velger du abonnement.

Det finnes mange fordeler ved denne måten å kjøpe telefoner på:

mobiltelefon på betalingsplan

1. Enkel betalingsplan

Vi er alle ute etter måter å spare de mektige kronene på; tross alt er de vanskelige å få tak i. Ved å kjøpe billige mobiltelefoner med abonnement kan du spare totalkostnader fra rabatten eller subsidiet som følger med planen fra operatøren. Til gjengjeld bruker du den enkeltoperatøren til kontrakten løper ut. Etter dette kan du bytte til en annen nettverkstilbyder om du ønsker.

Utenom de gode rabattene kan du også få glede av fleksible betalingsalternativer. Noen billige mobiltelefoner er gratis til å begynne med, og så vil du kunne betale for kostnaden i avdrag. Dette tilbudet er en enkel måte å skaffe seg en ny telefon eller en oppgradering på.

2. Kvalitetstelefoner

Når du kjøper en mobiltelefon til full pris kan du kjøpe den hvor som helst inkludert IT-butikker eller elektrobutikker. Du blir ikke bundet av et abonnement, men en ting som trolig blir kompromittert er kvaliteten på telefonen du kjøper.

Mobiltelefoner med abonnement er direkte håndplukket og solgt av operatøren. Disse telefonene er kontrollert for holdbarhet og kvalitet. Hvis noe går galt, har du mulighet til oppgradering før det toårige abonnementet tar slutt uten ekstra kostnad. Er du fornøyd med operatøren kan du bli hos dem lenge.

Noen mobilnettverkstilbydere kan være solide; noe som betyr at du kanskje aldri ønsker å bytte operatør. Hvis du har en slik pålitelig og sikker nettverkstilbyder, skader det ikke å låse seg med en billig abonnementstelefon.

La oss være ærlige. Telefoner vokser stadig. Det er ikke nødvendig å kjøpe en telefon uten abonnement for så å bruke bare en operator. Du kan utnytte billige mobiltelefoner med abonnement samt få glede av de sikre nettverket deres. Abonnementskontrakten slutter alltid etter mindre enn to år.

Hvis du forplikter deg til å bruke operatøren din i mer enn et år har du ingenting å miste ved å bruke abonnementstelefoner. Men hvis du bestemmer deg for å bytte abonnement før det tar slutt, har du alltid mulighet til å betale full pris for å låse opp telefonen din.

mobiltelefon oppdateringer

3. Raske oppdateringer

Du risikerer å gå glipp av oppgraderinger hvis du leter etter en annen operatør av telefonen din. Telefoner med abonnement lar deg bli hos én operatør – den som selger deg den subsidierte telefonen. Operatørene kontrollerer oppdateringene, så i dette tilfellet kan du vedde på at du får alle de siste oppdateringene.

Hvis du kjøper en billig telefon fra operatøren (de har vanligvis firmanavnet stemplet bakpå), er det i din beste interesse å bli hos den operatøren. Det hjelper deg med å holde telefonen din oppdatert. Et annet alternativ er trolig en produsenttelefon, men prisene deres er skyhøye for tiden.

4. Det er lettere å ha med operatøren enn produsenten å gjøre.

Telefonprodusenter er ikke mobilnettverktilbydere. Så fort de selger deg telefonen din er du på egen hånd. Alle nettverksproblemer kan kun håndteres av operatøren. Av den grunn tar mange mennesker produsenttelefoner til operatørens kundestøttebutikker for nettverksdiagnose. De dårlige nyhetene er at de ansatte ikke bryr seg særlig om telefoner som ikke er kjøpt fra operatøren.

Det å kjøpe en billig telefon med abonnement garanterer derfor at du alltid har all den kundestøtten du trenger hvis du støter på problemer med telefonen eller nettverket.

5. Fulle operatørtjenester

Når du kjøper en telefon som er subsidiert via et abonnement, har du automatisk rett på spesielle operatørtjenester som kanskje ikke er tilgjengelig for andre telefoner. Dette inkluderer mobile pengeoverføringer og meldingsabonnementstjenester.

mobiltelefon garanti

6. En sikker garanti

Det å kjøpe billige mobiltelefoner med abonnement lar deg få glede av en full og langvarig garanti. Mange frie sjeler som ønsker å lure til seg operatørabonnementer ender opp med å kjøpe en produsenttelefon. Mange slike telefoner kommer fra Kina og andre land. Det kan være vanskelig å bruke garantien med ulåste telefoner fra utlandet. Dyre reparasjoner tømmer lommene dine i dette tilfellet. Hold deg på den trygge siden ved å kjøpe telefon med abonnement.

7. Unngå problemer med nettverkskompatibiliteten

Se for deg dette; du betaler for den nye telefonen din med alle pengene du har klart å spare opp og tar den til operatøren du foretrekker, bare for å finne ut at den ikke er kompatibel. Dette er sjeldent, men det skjer. CDMA-operatører er spesielt vanskelige hvis du prøver å være for smart når det gjelder operatørtelefoner og abonnement.

Du kan unngå dette ved å holde deg til en abonnent per telefon. Hvilken bedre måte finnes for å skaffe seg en ny telefon enn med et subsidiert abonnement? Du får den riktige modellen med standardegenskaper som virker optimalt for nettverkstilbyderen.

8. Forhåndsinstallerte applikasjoner

En smart person vil råde deg til å ta minste motstands vei i livet. Dette er også tilfelle med billige abonnementstelefoner. Telefonene kommer fullt utstyrt med applikasjoner og programvare du trenger for kommunikasjon, spill og all annen funksjonalitet. Du kan lett bruke voice-over internettprotokoller på operatørens Wi-Fi-nettverk.

På den andre siden vil det å kjøpe en produsenttelefon bety at du er på egen hånd. Hvor du kjøper applikasjonene du trenger og hvordan du betaler for dem er ikke så viktig for operatøren din. Det er slik du ender opp med å installere skadelig programvare.

Få telefonen du ønsker deg med abonnement men med rentefri avbetaling:

Hvis operatøren din har typen telefon du ønsker og du ikke planlegger å bytte operatør i nærmeste fremtid, er det selvsagt at det å kjøpe en subsidiert abonnementstelefon er en avgjørelse det er verdt å ta. Man kan ikke nekte for at telefoner blir stadig dyrere. Men mange operatører gir deg eksklusive finansieringsmuligheter, og avhengig av flere faktorer som for eksempel kredittverdigheten din, trenger du ikke engang å betale renter.

Derfor, hvorfor ikke betale ned telefonen du har så lyst på over et par år? Du trenger ikke betale en krone ekstra som du tidligere måtte under kontrakten (selv om du bør unngå mulighetene for tidlige oppgraderinger – hold deg til telefonen din til du betaler den helt ned og kan selge den selv senere).

Hvis du er helt innstilt på å holde deg til din nåværende operatør lenge, har du ingenting å tape; og hvis du til slutt bestemmer deg for å kvitte deg med den og bytte med en annen perosn har du fortsatt mulighet til å betale for telefonen tidligere (hvis operatøren godtar det) og få den opplåst for at den skal kunne brukes hos andre operatører.

mobiloperatør support

Når du helst vil ha med operatøren å gjøre heller enn produsenten

Det føles alltid ganske fint når du går inn i butikken og overlater til dem å finne ut nøyaktig hva som er galt med mobiltelefonen din. Dessverre er du ikke garantert denne type support hvis du tar telefonen din med dit. Butikken sjekker nettverksproblemer blant mange andre ting. Men hvis problemene har med selve telefonen å gjøre, er du selvsagt overlatt til deg selv eller i det minste å ha med den nettbaserte kundestøtten til Google / Samsung / Apple / Huawei osv. å gjøre, og dette er ikke engang i nærheten av det butikken vil gjøre for deg. Selv om det ikke er noe stort problem å bekymre seg for er det likevel verdt å nevne.

Det finnes mange fordeler ved å kjøpe en billig mobiltelefon med abonnement. Den viktigste er selvsagt den lave prisen og lettvinte betalingen. Du kan også nyte mange praktiske løsninger fra nettverkstilbyderen. Denne måten å kjøpe telefon på er godt utprøvd og funnet pålitelig, kostnadseffektiv og trygg. Uansett er det å kjøpe en moderne telefon mye lettere sagt enn gjort på mange måter.

Nå for tiden er markedet fylt opp av flere kjøps- og valgmuligheter enn noengang før, men likevel finnes det en stor bekymring: jo flere alternativer vi har tilgjengelig, jo mer komplisert blir det. Når det er sagt, hvis du tenker på om du skal kjøpe en subsidiert abonnementstelefon eller ikke, er det viktig at du gjør hjemmeleksen din grundig. Det er essensielt at du forsikrer deg om at du velger riktig telefon med de viktigste funksjonene som ikke bare er til fordel for deg, men også nettverket.

Lykke til!

Rull til toppen