Mobilabonnement Barn

gratis mobilabonnement barn


 

Mobilabonnement for Barn – 100% GRATIS

Ja, ICE gjør det igjen. Pusher grenser altså. Med dette selskapet’s operasjoner i Norge vet vi aldri hva som kan skje. For en stund siden lanserte de det største abonnementet på mobilt bredbånd som vi noen gang hadde sett, nemlig med 300 GB kvote til en lavere pris enn konkurrentene Telenor og Telia, som bare kunne tilby 200 GB. Og det gjør de faktisk enda.

Så kom de med mobilabonnement med Fri Bruk av data. Dvs 1000 GB eller 1 TB, slik at man aldri trenger å tenke på om man har data nok på telefonen sin. Og 1 TB skal voldsomt mye til for å bruke opp, spesielt på en mobiltelefon. Det er vel praktisk talt umulig selv om man prøver hardt.

Nå er de på banen igjen med siste skrik innen mobilabonnement til barn. Og det beste av alt er at det faktisk er helt gratis! Ja, du leste riktig. Abonnementet inneholder 1 GB datakvote i ICE+ nettet, og barnet som må være under 13 år kan ringe fritt til foreldrene pluss en person til uten at det koster en eneste krone. Og ikke nok med det, foreldrene trenger heller ikke være kunder hos ICE. Så dette er rett og slett banebrytende spør du oss.

>>Besøk ICE Junior

Mobilabonnement Barn: ICE Junior fordeler

  • Koster 0,- kr per måned.
  • Ring ubegrenset til 3 forskjellige numre.
  • Ubegrenset antall SMS og MMS i Norge.
  • 1 GB datakvote inkludert i ICE sitt eget nett (ICE+)
  • Ring ubegrenset til andre numre for kun 50,- kr per måned.
  • Full kontroll over databruk via ICE appen.
  • Sperring til numre og tjenester som koster penger.
  • Ingen bindingstid.

Hvorfor bestille et mobilabonnement til dine barn?

Det er mange fordeler, men også noen ulemper med å gi barnet ditt en mobiltelefon og mobilabonnement. Vi skal se på noen av dem her, og vi begynner med ulempene.

Ulemper:

En ulempe med å gi barnet ditt sitt eget mobilabonnement kan være at de ringer deg i tide og utide.

En annen ulempe kan være at de blir veldig fort skjermslaver. Spesielt hvis du lar dem koble seg til hjemmenettet via WiFi. Da blir Youtube flittig brukt i de fleste hjem, men barn har godt av å være ute og leke, og bruke fantasien sin til lek, og ikke bare bli underholdt via en skjerm. Så her må vi begrense bruken til våre barn.

En tredje ulempe kan være, hvis barna er veldig unge at de kaster bort telefonen sin. Mobiltelefoner er som kjent ikke gratis selv om det finnes rimelige telefoner, så pleier svært unge barn å rote bort ting de eier. Foreldre finner stadig ut at de kommer hjem uten ytterjakken eller kun 1 sko. Dette skjer ofte, og da er det en risiko å la dem få en egen mobiltelefon. Den kan fort bli ødelagt hvis den blir liggende ute i regnet for eksempel. Og skulle de rote den helt bort, ja da er den ofte tapt for godt.

Fordeler:

Igjen er det å få tak i ditt barn enkelt. Og de kan selv ringe / tekste deg hvis det skulle være noe de vil eller trenger.

Trygghet. Man føler det som en ekstra trygghet å vite at man kan få ta i barna på en enkel måte når de er ute å leker med sine venner.

Barna får også tak i sine foreldre eller venner på en enkel måte.

Fordelen med ICE Junior er mange, men det at det faktisk er 100% gratis å bruke innenfor begrensningene som er satt gjør jo dette abonnementet til noe som kommer til å slå an med stor kraft i Norge.

Andre typer mobilabonnement til barn:

Vi har en artikkel der vi har sett på noen av de mest populære GPS Klokker til Barn. Det er en annen vri på ting der du sporer barna via sin egen GPS klokke, og barnet kan selv aktivere en nødknapp som ringer opp en tilgjengelig kontakt. Disse klokkene koster en endel og må ha et abonnement i bunnen som koster fra 79,- kr per mnd.

ICE Junior er 100% gratis.

Så nå har vi belyst fordeler og ulemper med ICE sitt nye barneabonnement på mobil, så da er det bare å sjekke dette ut hvis du vil ha en gratis løsning for å holde kontakten med dine barn på en enkel og trygg måte.

>>Besøk ICE Junior

Rull til toppen